Ale nie i20ku som kúpil v domnení, že bude kvalitná, keďže

Treba však uznať, že min. jednu pozitívnu vlastnosť má i20ka, min. záujem zo strany zlodejov, netreba riešiť medveď, defend zeder block
Moderátoři: amaize, Moderátoři
Uz som to tu svojho casu pisal, ze minimalne moja 1.4 je strasne citliva na benzin. S rakuskym benzinom auto startuje jedna basen, ked musim obcas natankovat na Slovensku, tak sa problemy vracaju - nie vsak po vsetkych slovenskych natankovaniach, len po niektorych. Asi ked to prilis nariediasoban píše:Máme poznatky nepoužívat motor 1,4 aspoň všeci si stěžují že nestartuje - já mám 1,2 a jsem vysmátej....![]()
Mám trošku jinou zkušenost.suah píše:Uz som to tu svojho casu pisal, ze minimalne moja 1.4 je strasne citliva na benzin. S rakuskym benzinom auto startuje jedna basen, ked musim obcas natankovat na Slovensku, tak sa problemy vracaju - nie vsak po vsetkych slovenskych natankovaniach, len po niektorych. Asi ked to prilis nariediasoban píše:Máme poznatky nepoužívat motor 1,4 aspoň všeci si stěžují že nestartuje - já mám 1,2 a jsem vysmátej....![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |