Včera som absolvoval 2. opravu "palubovky". Schválne som dal palubovku do úvodzoviek, pretože sa palubovka vôbec nerozoberala. Ťukanie pri ľavom A stĺpiku, ktoré sa mi vrátilo cca 3 týždne po prvej oprave, nebolo spôsobené v mieste úchytu palubovky o karosériu, ale káblovým konektorom ktorý sa nachádza v A stĺpiku. Takže prvá oprava palubovky bola urobené dobre a ak som sa hneval na servis za nie najlepšie urobenú prácu, tak som sa hneval neoprávnene. Ak si túto správu prečíta niekto z Autopolisu na Panónskej, týmto sa ospravedlňujem.
Popri vytlmeniu konektora v A stĺpiku som si nechal vytlminť aj vŕzgajúci stredový panel, ktorý už vytlmený bol, ale pri rozoberaní palubovky sa silikon, ktorý som použil na vytlmenie pred prvou opravou palubovky potrhal. Bol som pri celej oprave pri aute a sledoval som prácu servisáka, ktorý si inak pevne stál za svojou prácou (on mi vytlmoval palubovku pri prvej oprave) a musím povedať, že je to naozaj odborník. Stredový panel už navydá ani zvuk a to nesrandujem a neskreslujem, naozaj super práca.
Som veľmi spokojný a v aute je opäť radosť sa voziť.