No jo, to by ale nebylo na co se moc těšit...

Moderátoři: amaize, Moderátoři
Nie som si tym isty, ale podla mna nove auticka vozia naraz do vsetkych predajni ktore maju po ceste na takom tom velkom nakladiaku, tak mozno preto im to potrva tak dlho zo skladu do predajne, kym sa nazbieraju auta.pepe pedro píše:Dnes mi volali z predajne.,že auto prevezu v piatok zo skladu do predajne,kde budu montovat construkt asi do stredy.Vzdialenost sklad-predaj cca 20km.Tak to už ma zložilo.Horšie ako za komančov.ešte ma klepne
škodovku nie.Poka píše:Neblázni Pepe, nebo Tě fakt klepne ! Vždyť se dočkáš. A když vidím Tvé bydliště, tak jsi mohl koupit "Fobii" a zajít pro ni pěšky!pepe pedro píše:Dnes mi volali z predajne.,že auto prevezu v piatok zo skladu do predajne,kde budu montovat construkt asi do stredy.Vzdialenost sklad-predaj cca 20km.Tak to už ma zložilo.Horšie ako za komančov.ešte ma klepne
No jo, to by ale nebylo na co se moc těšit...Hlavně, ať Ti slouží v pohodě a nemáš s ní moc starostí, jako pár vyjímek na tomto fóru.
Aha, tak pozriet do ceskeho cennika, to mi nenapadloisquash píše:Musíš koukat do českého ceníku. Nejvyšší výbava Inclusive Plus v Čechách 1.2 na výběr má. Je za 224 tis. Kč. Na Slovensku je v současné chvíli ceník nedostupný - vám tam připravují nový.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |