Tak přijeď na MoravuDeBí píše:Kuňa...to chci jednou vidět na živo...uááá...jinak mam podobne plany
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
To je jasný.. zas na tom budem dělat spoluEngineer píše:Mooooc pekneEste mi tam chyba kridelko ale to uz zalezi na vkuse
Myslim ze mam uz pozadie na plochu
![]()
PS: A som velmi zvedavy kedy bude tema "Jak se dela brachova Sonata"
No nemysli si, nebyla to pořád jen idylka.. občas pěkně tekly nervy.. a Standova přítelkyně byla taky hodně nas.anáivan píše:No já si svůj komentář nechám až na Moravu![]()
Marťaszi připrav se,že bude suchej jako vždy![]()
![]()
![]()
Už se těším až to uvidím na vlastní oči,kluci ale mákli jste si hodně ,Marťaszi to Tě StandaK asi nenávidí,místo aby odpočíval ,tak makal jako bůhTo bude litrů leštěnky
![]()
Ježíšmarjá
![]()
![]()
Jen at jede at je tam dost sonatek a budem si moc prohlidnout oba klenoty!MartasZ píše:To je jasný.. zas na tom budem dělat spoluEngineer píše:Mooooc pekneEste mi tam chyba kridelko ale to uz zalezi na vkuse
Myslim ze mam uz pozadie na plochu
![]()
PS: A som velmi zvedavy kedy bude tema "Jak se dela brachova Sonata"Ale už to asi nebude tak podrobný.. myslim že už by to bylo zbytekný.. tady sem vše vysvětlil a už by to bylo jen opakování.. páč postup bude zhruba stejnej.. jen doufám, že to stihnem do Moravy a brácha bude moct jet taky.. tak přemlouvejte, přemlouvejte.. furt neví jestli jo, nebo ne
V kontaktu s nim jsem, ale co si účtuje, to nevim.. já tady plácnu nějakou cenu a on si pak řekne víc a bude malér.. dycky se to dělá tak, že se to musí vidět.. to je jasný.. kolik na tom bude prácepetr rysavy píše:tak ja myslel ze si s nim trosku kontaktu is, ja ho jen nechtel treba budit
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |