Borek píše:Chlape,tak to jsi fakt mohl vyhrát první pořadí ve sportce.Klobou dolů,před prodejcem.Asi jeden z mála poctivých

.Toho bych si vážil a vracel se mu udělat kšeft.
myslim, ze prodejce s tim moc nezmuze, jestli je posila nekam na posouzeni k dovozci.. tezko rict jak to maj

ja je koupil v OBI, protoze vysli suverene nejlevnejc
no, nikdy jsem nemyslel ze budu takovy zarovky kupovat, takovy tuning neuznavam, tak jsem koupil alespon parametrove to, co tam patri

akorat "kvalitnejsi". musim rict, ze konecne vidim. nevim co mam na coupatku se svetlama, nebo jestli jsem natrefil na ultramega shity zarovky, ale kdyz jsem tam mel standartni zarovky z benzinky (H1) tak jsem proste nevidel ani prd a to tak ze to bylo o drzku.
kdyz prdla jedna tak to jeste slo, ale pak kdyz jsem vyhodil druhou (obe byli philips od bejvalyho majitele) tak jsem byl totalne v cudu slepej. donutilo me to teda vyzkouset kdyz uz tak uz extra tridu - ac maj psanou nizsi zivotnost. no, kdyz rupnou moc brzo, poridim si ostram silverstary ktery neslibujou tolik svetla, ale delsi vydrz, a nebo pak philipsky, konkurencni model tem co mam, tedy philips night guide. jenze tam je cena uplne silenaa
ty maj psanou normalni zivotnost, a parametry podobny nocolamacum od ostramu, jen jsem je nikde nevidel na krame.