Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Lubine, mam začít schovávat na opravu prahů jetý žvejky?lubin1281 píše:jasne blacku bez sefa organizatora by to neslo a chcu poznat takovi znami hyundaiaky jako ses ty borek mates jouda a podobne ja mam taky shnily prahy vsak ono se to jen tak nerozpadne neboj
hodnej, dikyJirka píše:Blacku, na svíčky kašli, zánovní NGK ti přivezu na srazblack_sheep píše: novy svicky pac jedna vynechava mrcha..
To Já jsem zvědavej,jak ten Tvůj příběh o Tvým autíku dopadne!!black_sheep píše:to bys byl zlato, ale novy tam chcu dat tak jako tak, jsou to tri, ctyri stovky a muzu se spolehnout ze svice jsou okay kdyby necomozna si je poradne zabal a hod si je do kufru, zalozni se vzdycky hodej..
jinak hosi vypada to tedka 50 na 50 jestli prijedu ve scoupe, pac mozna ho zrovnajs budou strikatale uz je pojizdny, jen to nako netaha jak by melo, hlavne odspoda.. prej obcas vynecha jedna svicka, mu to ukazalo na osciloskopu.. shodou okolnosti to byla ta sama na ktery byla nacata izolace u rozdelovace..
snad je to tim, jinac si rikam jestli nemam nakou diru ve svodech nebo v ty casti vejfuku pred katem, pac ta za je nova.. kolem urcitejch otacek se rozvibruje auto (kdyz to turuju pres lanko tak nic ale vevnitr to je divny) a navic to v tech otackach moc netaha a ve ctyrech tis. to najednou zabere...
Vždyť to říkám,že se z toho nevymotáš!!!black_sheep píše:nebojte se, nako si to zaridim, si pujcim dedovo facko prinejhorsim![]()
nemam to daleko takze nakej odvoz si splasim, pokud bude auticko zrovna v ty lakovne
horsi to bude tak vseobecne s financema sakris, pac ty opravy me stali par penez a jeste se mi do toho stala super prihoda, ze jsem odeslal kolejny 2x takze mi z uctu zmizelo 2500,- a vratej se az tak za 14 dnu - beee
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |