už vím, ty závidíš, nebo sám si musíš vysvětlovat, pročpak taky nešetříš korunky

na spritmonitoru je u 1,4ky ix 20 a benzínu průměrná spotřeba 7,75L/100km
mojí spotřebu vidíš v popisu
najedu !!! pouze 15000Km ročně !!!
počítat umíš sám (snad)

Moderátoři: 89majlo96, nulda, Moderátoři
robil píše: Trochu ti napovím. U spora 50% na palivu je nereálná!
Skutečná spotřeba jde nahoru.
Servisní náklady taky.
Všichni nejsou tak šikovní aby si opravy(seřízení) prováděli sami.=Prachy! Navíc mi plyn smrdí!
robil píše: Trochu ti napovím. U spora 50% na palivu je nereálná!
Skutečná spotřeba jde nahoru.
Servisní náklady taky.
Všichni nejsou tak šikovní aby si opravy(seřízení) prováděli sami.=Prachy! Navíc mi plyn smrdí!
Nevím na koho míříš s tou arogancí a urážením, ale ty ses jako první dopustil několika lží, např. že úspora na palivu nemůže být 50%. Ve skutečnosti je ještě vyšší, dokázal jsem ti to trojčlenkou no a když neovládáš učivo páté třídy, tak se nediv, že jsi k smíchu. To není urážení, to jsou prostá fakta.robil píše:Pro.severtom,Hardcam,mmv.Vy se pokládáte za odborníky a to je jistě pravda!
Toto nikdo z vás ve svém výpočtu nezohledňuje! Připadaný problém dokážete zachytit v prvopočátku,neznalý až auto nejede.V servisu se vymění víc a dráž.robil píše:
Kdepak, jsem obyčejný uživatel, jenom po zkušenosti s více servisy, auty a motorkami dávám bacha, kam stroj dám, a pokud možno si sám udělám vše, co zvládnu.
Nic není zadarmo, ani 5/7 let záruky. Kdo si myslí, že něco zadarmo je, tak si naběhne. Mohl sis cenu autorizovaného servisu během 5 let zjistit před nákupem auta, a nemusel by ses tady rozčilovat v době, kdy už ti to není nic platné.
robil píše:To je pohled z druhého břehu.A jde to i bez arogance a urážek.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |