tyyybrďo, dvojtá klimatizace položka 971331P000soban píše:Tak jsem se byl ptát na servis mojeho ...
nebo si nechali zaplatit 2 filtry protože jeden při montáži zkurvili ???
Moderátoři: amaize, Moderátoři
tyyybrďo, dvojtá klimatizace položka 971331P000soban píše:Tak jsem se byl ptát na servis mojeho ...
Jojo, ale máš pravdu ja to měl za 37,92 Kčrcc píše:Kontrola klimatizace 1čj - 520Kč? Fíha. To se asi spletli ne? Správně má podle mě být 0,1čj, takže 52Kč.
Ještě zvažuju zda to neposlat ČOI vyfakturován předražený olej 4l a ve skutečnosti jsem dostal 3,6L kam se podělo 0,4L zaplaceného oleje?posláno na: hyundai.olomouc@hyundaihb.cz
Musím si postěžovat jak jste provedli servis mého vozu hyundai i20
Byl to můj první servis u vás a už NIKDY k vám nepojedu.
1.) Mám motor 1,2 a dle faktury tam bylo nalito 4L oleje za 1600kč - ta cena je i s vysokohorskou přirážkou?
A proč fakturujete 4l oleje to pokud by jste skutečně do motoru nalily tak to měrkou musí stříkat ven!
Taky nevím proč byl použit 5w30 když v návodu je doporučen 5w40?
2.) Vozidlo jsem přistavil v pondělí ve 12:00 a vyzvedl až druhý den takže na servis byl dostatek času tak proč vaši umělci polámali filtr klimatizace?
Prostě už jsem domluven se soukromníkem a na vyjímku to budu servisovat jinde i kdybych se měl potom s vámi soudit!
Vážený pane,
Je nám velice líto, že jste nespokojen s provedením servisu, co se týče zlomeného filtru, nejsme se vědomi, že při našem servise došlo k poškození.
Při výdeji oleje došlo ke špatné poznámce ve skladové kartě mechanikem za to se Vám omlouváme.
Jako kompenzaci navrhujeme slevu 1.000 Kč na provedený servis.
S pozdravem
Jiří Benda
Takže se zdá že se k tomu postavili celkem čelem - ovšem do Olomouce to fakt asi dávat už nebudu - soukromník to jistí.Vážený pane,
Je nám velice líto, že jste nespokojen s provedením servisu, co se týče zlomeného filtru, nejsme se vědomi, že při našem servise došlo k poškození.
Při výdeji oleje došlo ke špatné poznámce ve skladové kartě mechanikem za to se Vám omlouváme.
Jako kompenzaci navrhujeme slevu 1.000 Kč na provedený servis.
S pozdravem
Jiří Benda
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |