Moderátoři: Martun, Moderátoři
DEXTER píše:fiat linea moc pekneee ako benzin hned ho beriem ale naftak to uz aka cena na nehoale thaliu by som veru nikdy nekupil ani do zahrady
dost som poskuloval na jazdeny fiat stilo multiwagon JTD ale kupit jazdeny diesel bez toho aby si vedel kto a ako ho jazdil je riziko
Proč bys nechtěl benzína od hyundai??DEXTER píše:ja jazdim malo ale aj tak som chcel naftaka mam rad tu jazdu a ten zvuk , poviem pravdu ze ak by som sa rozhodol pre benzin urcite si nekupim hyundai , je vela inych benzinovych rovnako cenovo dostupnych aut , ale na tento nafotovy motor nie je ziadna ina cenova konkurencia
ja som bol zaveseny tyzden na nete a hladal nove auto diesel za najnizsiu cenu skoro mi vypadli oci ked som len tak naposledy klikol na hyundai stranku a zbadal tu cenu s tymto 110 konovym CRDi motoromZdeněkSvoboda píše:Proč bys nechtěl benzína od hyundai??DEXTER píše:ja jazdim malo ale aj tak som chcel naftaka mam rad tu jazdu a ten zvuk , poviem pravdu ze ak by som sa rozhodol pre benzin urcite si nekupim hyundai , je vela inych benzinovych rovnako cenovo dostupnych aut , ale na tento nafotovy motor nie je ziadna ina cenova konkurencia
Co jsem se díval, tak ve stejné kubatuře nenajdeš u konkurence výkonější motory a spotřeba taky myslím vyhrává...(jak 1,4, tak 1,6) když jsem kupoval Accenta (benzín) prohledával jsem tolik motorů, že vím o čem mluvím. Diesel je asi opravdu neklepší ne své
obsahové kategorii
Tos měl koupit Rio, má pět dveří a je hezčí.DEXTER píše:a keby tento nas accent bol 5 dverovy tak s nim poziadam o registrovane partnerstvo
Hyundaiacky benzin 1.4 nie je zly, pekne taha odspodu a v nizkych otackach je aj tichy. Ale pri vyssich rychlostiach (okolo 100) uz je dost hlucny a okolo 120 to zacina byt trochu moc. Aspon u mna v Riu je to tak, tipujem ze Accent detto. Kedysi som mal Kalos 1.4 16V a ten bol v otackach tichsi (zase bol slabsi odspodu).ZdeněkSvoboda píše:Proč bys nechtěl benzína od hyundai??DEXTER píše:ja jazdim malo ale aj tak som chcel naftaka mam rad tu jazdu a ten zvuk , poviem pravdu ze ak by som sa rozhodol pre benzin urcite si nekupim hyundai , je vela inych benzinovych rovnako cenovo dostupnych aut , ale na tento nafotovy motor nie je ziadna ina cenova konkurencia
Co jsem se díval, tak ve stejné kubatuře nenajdeš u konkurence výkonější motory a spotřeba taky myslím vyhrává...(jak 1,4, tak 1,6) když jsem kupoval Accenta (benzín) prohledával jsem tolik motorů, že vím o čem mluvím. Diesel je asi opravdu neklepší ne své
obsahové kategorii
Takže další 1.6 ka !! Certe, velká gratulacecert píše:Tak už je Accentík doma. Ta 1,6 jede pěkně, motor tahá i při své syrovosti (mám najeto 100km) slušně odspodu. Co bych mohl Accentovi tak trochu vytknout, že je hlučnější ve vyšších otáčkách než VW Golf co jsem měl před ním a taky že je Golf jistější v zatáčkách. Ale jinak je to pěkný poježdění.
Tak nebudeme si nic nalhávat, VW Golf je etalonem třídy, prostě většina aut se mu snažila vyrovnat a těch, který byly podvozkově lepší je jak šafránu... Ale Nový je nový a s Accentem jsem spokojenejVilda píše:Takže další 1.6 ka !! Certe, velká gratulacemotor je opravdu skvělej, už se těším, až se zajede, to bude raketa
Mě se motor zdá být tišší, než byl v Twingu 1.2 16 vent., ale výkonově mi přijdou podobný ( zatim ). V zatáčkách se trochu naklání, ale sedí, jen sedadla by mohla mít lepší boční vedení. Taky mě zarazil dost účinej posilovač řizení, ale je to o zvyk. Hlavně nahoď nějaký foto...........
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |