Ja dostanu original gumove kobrece a vanu zdarma. Ted pisete o firme RIGUM a ja si vlastne uvedomil, ze znamy tam dela. Zkusim pak porovnat s Rigumem.
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Nedá sa, AFAIK v TP je uvedeno, že u Nka pouze na nosič kol. Vozík připojit nesmíš.
Není ten originál právě Rigum nebo Gumárny Zubří? V Zubří nabízejí obě značky. Vím, že to dávají v tom Hyundai Family Packu. Když člověk auto objedná teď, tak v něm jsou koberečky gumové. Objednávka v květnu, tak byly látkové letní. Mě trošku uniká význam látkových koberečků. Teoreticky by měly zachytávat prach. Ovšem když je sucho, tak toho člověk do auta na botách moc nezanese, když zaprší, tak má bláto i v létě. Nemluvě na tom, že gumové lze hodit pod hnanou nápravu pro zvýšení trakce na sněhu nebo na blátě.
Mám taky i30 s motorem 1,5 DPI, najeto cca 5000 km, taky mi to cvaká, byl jsem na garančce v servisu KB-Car v Mladé Boleslavi po jednom roce a stěžoval jsem si na to, technik mi potvrdil, že to dělají vstřiky a že je to normální projev motoru. Nicméně mi to napsal i na fakturu a ujistil mě, že v případě nějakých problémů to má 5 let záruku, takže jsem v klidu, jinak auto jezdí bez problémů. Doufám jen, že se to za tu dobu, co platí záruka, dostane do vývojového centra Hyundai a třeba to vyřeší, protože ten zvuk je fakt jak od žentouru.Akydam píše: ↑27 led 2021, 17:03 Dela to nehlede na teplotu motoru. Je to opravdu zvuk vsteikovacu. Posilal jsem video jeste do Hradce kde jsem auto kupoval a tam mi nahrali zvuk dvou novych motoru. Dela to u obou akorat je to mene slyset. Takze usuzuju, ze po zajeti si to “sedne” a je to vic slyset. Mechanik u Loudy v Koline rekl ze to jsou vstriky. Auto se chova normalne. Treba to dela od zacatlu a ja tomu nevenoval moc pohoronost a ted jsem se jen zbytecne vylekal.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |