Fotky vasich Accentov
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Fotky vasich Accentov
jj tak to mas pravdu.. kazdy ma iny vkus.. kazdemu sa paci nieco ine.. je tazke upravit nieco co by sa pacilo kazdemu.. ale ja sa drzim skor toho ze do vzhladu auta netreba vela sahat.. hodil by som na auto "len" kola,vyfuk,folie,hudbu,podvozok a pod. ked ma auticko pekne kola,je pribite k zemi a ma pekny zvuk i love you :D
Hyundai Accent 1,3 12V
- Reklama
ty si moj clovek este dodam ze aj pekny lak nic nepokaziPatrick píše:jj tak to mas pravdu.. kazdy ma iny vkus.. kazdemu sa paci nieco ine.. je tazke upravit nieco co by sa pacilo kazdemu.. ale ja sa drzim skor toho ze do vzhladu auta netreba vela sahat.. hodil by som na auto "len" kola,vyfuk,folie,hudbu,podvozok a pod. ked ma auticko pekne kola,je pribite k zemi a ma pekny zvuk i love you :D
Engineer: aj stebou suhlasim na kazdom aute si kazdy nieco najde co neni podla jeho gusta, ale na tvojom accente sa mi zatial vsetko lubi AJ ked vyfuk by mohol byt trocha viac schovany (sorry musel som si rypnut )
aktuálne: Alfička 166 2,4 JTD
moja ex: Adelka X-3 1,3 62kW
/-/v rodine: Accent 2005+Accent 2011+i20
No hej To mas pravdu, len vyfuk netrci ale visi... Uz rok eobim objimku na uchytenie tlmica, nie a nie ktomu dokopat...
Inak na tom hranolovom sa mi nezda ze by bol znizeny alebo je? Ale ten rozmer gum ma zaujima, nevyzeraju ako bezny rozmer.
Inak na tom hranolovom sa mi nezda ze by bol znizeny alebo je? Ale ten rozmer gum ma zaujima, nevyzeraju ako bezny rozmer.
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Cawes,Engineer píše:No hej To mas pravdu, len vyfuk netrci ale visi... Uz rok eobim objimku na uchytenie tlmica, nie a nie ktomu dokopat...
No predok je znizeny. Na tie gumy sa pozriem, ale kola su elektrony ENZO a co sa tyka mojho vyfuku tak ho mam zboku vozidla Celkom sikovna vychytavka...
Hyundai accent 1,3 1996 3dv. 62kw
noo tak diiks ) som rad ze sa celkom paci a ten vyfuk heeh on je dost skryty praveze sa mi zda ze az moc v skutocnosti ho nevidno az tak..Marek_PD píše:ty si moj clovek este dodam ze aj pekny lak nic nepokaziPatrick píše:jj tak to mas pravdu.. kazdy ma iny vkus.. kazdemu sa paci nieco ine.. je tazke upravit nieco co by sa pacilo kazdemu.. ale ja sa drzim skor toho ze do vzhladu auta netreba vela sahat.. hodil by som na auto "len" kola,vyfuk,folie,hudbu,podvozok a pod. ked ma auticko pekne kola,je pribite k zemi a ma pekny zvuk i love you :D
Engineer: aj stebou suhlasim na kazdom aute si kazdy nieco najde co neni podla jeho gusta, ale na tvojom accente sa mi zatial vsetko lubi AJ ked vyfuk by mohol byt trocha viac schovany (sorry musel som si rypnut )
Hyundai Accent 1,3 12V
ta cast bola urcena pre Engineera u teba je ten vyfuk ok ale da sa povedat ze to mohlo byt aj k tvojmu accentiku lebo aj on je peknyPatrick píše:noo tak diiks ) som rad ze sa celkom paci a ten vyfuk heeh on je dost skryty praveze sa mi zda ze az moc v skutocnosti ho nevidno az tak..Marek_PD píše: Engineer: aj stebou suhlasim na kazdom aute si kazdy nieco najde co neni podla jeho gusta, ale na tvojom accente sa mi zatial vsetko lubi AJ ked vyfuk by mohol byt trocha viac schovany (sorry musel som si rypnut )
BORECEK: sorry ale mne sa to nelubi skor by to vystihoval nadpis Accent 1,3l tuzing
aktuálne: Alfička 166 2,4 JTD
good, ale preco preboha ta ziletka vzadu ja by som ju dal urco dole...
No ked sa ti tam lubi tak je to ok... Ja "tuzim" podla seba nie podla okolia
No ked sa ti tam lubi tak je to ok... Ja "tuzim" podla seba nie podla okolia
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Marek_PD:jaaj noo sorry som to blbo pochopil:D.. ale noo neva aj tak thx
BORECEK.bleee.. mne sa vobec nepaci.. otrasna farba,doplnky.. podla mna puding...
BORECEK.bleee.. mne sa vobec nepaci.. otrasna farba,doplnky.. podla mna puding...
Hyundai Accent 1,3 12V
- Fulli
- Kontaktovat uživatele:
hranol : nie si nahodou z handlovej? zda sa mi ze som tam parkrat videl ten tvoj cierny accent.....ked som sa obzeral tak som skoro naje....
engineer : sorry za ten moj neporiadok v kufri do pionierskeho tabora som nechodil a aj frajerka ma hned zdrbala ze som mal aspon poupratovat a umyt to auto ked chcem dat fotky na internet....
engineer : sorry za ten moj neporiadok v kufri do pionierskeho tabora som nechodil a aj frajerka ma hned zdrbala ze som mal aspon poupratovat a umyt to auto ked chcem dat fotky na internet....
Hyundai Accent 1.3 GLS 62kW 1997, 185/60 R14 Dunlop SP 01 SPORT
ziarovky BLUE xenon, sportovy filter(ide ako o zivot),
chystaju sa dalsie zmeny ale najprv na ne musi niekto zarobit
ziarovky BLUE xenon, sportovy filter(ide ako o zivot),
chystaju sa dalsie zmeny ale najprv na ne musi niekto zarobit
čaute. tak toto sú moje stroje. trojdveráka som už predal a na päťdverovom sa ešte pracuje , kolesá , výfuk , podvozok a tak...
Tomáš píše:čaute. tak toto sú moje stroje. trojdveráka som už predal a na päťdverovom sa ešte pracuje , kolesá , výfuk , podvozok a tak...
Prosim te, na tom tridverovem mas ty bocni blinkry (v blatnicich) bile. To jsou z jakeho auta nebo kde jsi je sehnal? dik;)
i30cw 1,6 Style 2010 Santa Fe 2,2 CRDi 2010 Accent 1,4i, 2010 Ford Mondeo 1,6 16V, 1999
Bylo: Accent 1,5 GLS, 1997 Elantra 1,6 FIFA Edition, 2002 Accent 1,5 GLS, 1997
Bylo: Accent 1,5 GLS, 1997 Elantra 1,6 FIFA Edition, 2002 Accent 1,5 GLS, 1997
to sú univerzálne diódové blinkre , ktoré som kúpil v jednom tuning shope v žiline. montáž bola jednoduchá a efekt vynikajúci