Taky servisuju v Autopalace Vysocany a mam tam odsud auto. Nemuzu rict pul kriveho slova, ale vzdycky kdyz tam s necim prijedu, tak rikaj, ze se s touhle zavadou jeste nesetkaliWulfher píše:Tak mam taky problem s dvermi od kufru V pondeli rano jsem nastartoval, rozjel jsem se a koukam, ze mam otevrene pate dvere. Tak jsem je zabouchnul a pokracoval v jizde. Asi po trech hodinach potrebuji dat neco do kufru (auto predtim stalo cca 2hod) a koukam kufr nejde otevrit jde otevrit akorat rucne. V utery rano zkousim postupy popsane na tomto foru a nic. Kufr jde otevrit pouze rucne. Dnes rano jedu do servisu a samozrejmne kufr jde otevrit a zavrit normalne, ale kdyz nastartuju tak se mi otevre ted se mi vnem uz pres 2 hodiny hrabe technik z Atopalace z Vysocan a posledni zprava je chyba nekde ve svazku kabelu ve dverich jeste se stouto zavadou nesetkali. Tak uvidime az to opravej co reknou dam vedet.
neotevírá kufr
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: neotevírá kufr
Hyundai i30 Classic Plus + ESP, 1.4 CVVT, Continental Silver, 07/2009, Nošovice, 75.000 km
- Reklama
Tak v sobotu jak prselo tak mi to zacalo zase blbnout a v nedeli rano to samozrejmne uz funguvalo bezproblemu V patek jim to tam vezu tak at se vtom zase trochu porejpaj Doufam, ze uz to spravej pac predstava, ze nalozim plny kufr veci a pak se do nej nedostanu, protoze zrovna prsi ...
Hyundai i30CW COMFORT 1,6 CRDi VGT 85KW, 6 st. manual, Moonlight blue
Tak posledni resume : spatne tesni svetlo na patych dverich a od tamtud tece voda po kabelech az do konektoru a na cidlo. Tak mi budou menit kompletne kabelaz k zamku u patych dveri vcetne cidla a samozrejmne i svetlo Jo a taky jsem projistotu rekl at mi zkontrolujou prachovky a samozrejmne byly spadly tak to taky opravily
Wulfher, to vyzera na celkom dobry servis Kdeze to servisujes? Bol by som skor cakal, ze zavada sa neprejavila, dovidenia.
Hyundai Elantra, 1.6i Premium, 94kW, Marina Blue (2016)
Hyundai i30cw, 1.6CVVT Style, 92kW, Continental Silver (2009)
Hyundai i30cw, 1.6CVVT Style, 92kW, Continental Silver (2009)
to: Laxius
Autopalace Vysočany v Praze http://www.autopalace-vysocany.cz/
Autopalace Vysočany v Praze http://www.autopalace-vysocany.cz/