Moje druhá láska..... jedna stopa :-)

Moderátoři: Martun, Moderátoři

Odpovědět
Hardcam

Re: Vilda - Můj Accent 1.6 CVVT ( celadon blue ) říjen 2008

Příspěvek od Hardcam »

Gandalf: hoh, zase tak velkolepe to teda neplanuju :)
ma poslouzit hlavne k usetreni nasich aut, o vikendu mame na baraku cca tri-ctyri auta a porad je potreba pro neco jezdit do Slanyho, na Kladno, do sousedni obce a na to je skutr vic nez idealni. Budou se na nem stridat 3-4 lidi a nejakej trip probehne max. tak v lete k rybniku :mrgreen: urcite nechi kupovat napoprve neco drazsiho s tim, ze me to ma chytnout a zacnu se tomu venovat, nikdo s tim zkusenosti nemame a musime si zvyknout. V uvahu pripada Agility, Super8 (muj favo) a mozna People, urcite chceme Kymco kvuli overeny spoelhlivosti a dostupnosti ND (to bych nebyl ja, abych si takovy veci nezjistil :mrgreen: ), takze rozhodovat bude nabidka.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Reklama

Martun
Moderátor

Příspěvek od Martun »

Vildo
je to tvé vlákno, 90% konverzace je mezi tebou a Gandalfem. Tak je to na tobě.
Osobně si myslím, že pokud by se k jedné stopě přidávali další a další účastníci a začalo se to rozrůstat, udělal bych nové téma.
Ale pokud si vy dva budete hrát na svém písečku, neviděl bych to tak tragicky. Je to tvoje accentí vlákno a tvůj "čopřík" :wink: tak si to tady klidně řešte ne?
Jak říkám, pokud se nabalí další účastníci, udělám nové a tobě to vyčistím.

Gandalf
taky jsem viděl tu reportáž o těch motorkářských gangech.. docela jsem čuměl.. ale řeknu ti, že jsem z toho měl pocit že to jsou takový ty ortodoxní motorkáři, asi většinu Harley apod-..
a pochopil jsem to tak, že jsou citlivý na to, když se tvůj znak na bundě nápadně podobá jejich uctívanému a uznávanému.. jinak jim je to snad buřt..ne?

A v jelich skupině taky existují taková pravidla, že každý nový člen , je nejprve dlouho čekatelem, než bude právoplatným členem a pak teprve potom může mít ten znak na bundě na zádech.. :shock: docela slušnej blázinec.. a máš pravdu v tom, že právě mezi nima jsou ty vyhranění rváči, co jdou schválně do bitky.. :roll: to pak teda raši říkám, zlatý auto a klub příznivců značky.. :mrgreen: Neumím si představit že bychom se my na našem srazu vrhli na někoho kdo tam přijede za stejným účelem na svůj sraz třeba fordem nebo mercedesem a trhali jim techničáky.. :lol:
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW

prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
MICHAL77

Příspěvek od MICHAL77 »

Myslím že je to hlavně o lidech.

Není motorkář jako motorkář.

Nedávno měli slezinu v Brně na okruhu a nejslušnější byli bohužel s německou RZ :? .

Nedokážu si představit že by Vilda agresívně předjížděl či se někde na srazu rval s násadou od lopaty v ruce.
.........
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

MICHAL77 píše:Nedokážu si představit že by Vilda .........se někde na srazu rval s násadou od lopaty v ruce.
Naopak. :arrow: Já ho úplně vidím,s jakou radostí se vrhá do bitky. O:) Navíc jako kápo motogangsterů,rovnou s celou lopatou a né jako ostatní bačkory,jen s násadou :!: :D
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Gandalf

Příspěvek od Gandalf »

No jo, Borek přijde jednou za rok "na návštěvu" a hned má provokativní silácký řeči :mrgreen: Raději pozdravuj krásnou Anetku :wink:

Tady je ODKAZ na povídání o znacích a jejich umístění na motorkářském oblečení a hromadě dalších věci... :wink:
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Vilda

Příspěvek od Vilda »

No, Gandalfe měl si pravdu ..... teď jsem mluvil po mobilu s kamarádem, který dříve motorkařil a v podstatě mi potvrdil to, co si mi psal Ty :? i to, co je napsáno ve Tvém odkazu. Ty nášivky jsme zarazili a kašleme na ně ..... necháme si nejspíš udělat malé samolepky s hlavou vlka na přední blatník a hotovo. Ještě jednou díky za důrazné varování =D>
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024

Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný

Yamaha Midnight Star 1300 De luxe

New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Gandalf

Příspěvek od Gandalf »

Sakra od toho jsme přece tady, abychom si pomáhali od problémů :wink:
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Gandalf-dík za pozdrav.Včera jsme byli v Litomyšli jezdit motokáry.Trochu drahá,ale super zábava.Anetka jezdila opatrně,ale menší dcera mě slušně honila po dráze,až jsem tomu nechtěl věřit =D> :D .Zajel jsem rekord dne 8) .Ale dnes mě pekelně bolejí ruce,ramena :-k .

Vildo,to jsi mě s výšivkou zklamal :cry: .Měl jsem tě za většího tvrďáka a né že se lekneš řečí nebo hňupů,co zakrněli v pubertě a hrají si na gangstery(a zasloužili by opravdu násadou mezi oči,aby neotravovali jiné) :roll: .Řidičák na velkou motorku mám 30 roků a dříve jsem na nich dost najezdil.Ale čím jsem starší,tím mě to víc přestávalo bavit.Ta barva tvého pekelného stroje,mě připomíná jawáckou červenou.První motorku jsem sedlal tátovu Jawu 250-kejvačku a ta byla v podobné barvě(jen o ždibínek méně chromu :D ).Před revolucí jsem si koupil černou Jawu 350/638.Skončila u mého staršího bratra.Ten se po padesátce(jeho věk,né objem motorky 8-[ )stal velkým motorkářem a přesně,jak jste psali--začínal s 650ccm a dnes má tuším nějakou 1200ccm(silniční,kapotovanou) a výbavu(helma,oblečení,boty..)jak závodník MS :D .Nedávno mě vyprávěl,jak v srpnu jezdili po rakouských Alpách,s partou stařešinů,jako je on.Při představě té dálky na motorce,mě začínají bolet záda už teď :? :D .Tu bývalou moji 350 jezdí jako retro a říkal,že tyhle starší motorky jdou teď hodně do módy. :wink:
Největším motorkářem je moje manželka-té jsem před pár roky koupil Yuki Matrix50 skůtr(není to takové to miniprdítko,ale dost velký skůtr-dělá se i s motorem 125ccm).Jezdí na něm každý den(i teď,kdy už by mě v té zimě na motorku nikdo nedostal [-X )a je s ním naprosto spokojená.Je to "číňan",ale jezdí naprosto bez chybičky a poruch.Co ona je schopná na něm převézt,to ani šikmoočka nedokáží.Přes bedny s pivem pro mě a nákupy,až po televizi :wink: .
Já už jsem si nechal jen dva mopedy(Babetu a Korádo),na takové to letní kochání krajinou,při jízdě pro rohlíky. :mrgreen:
Jej,to jsem se rozepsal-snad mě to Vilda promine O:) .Tak ať ti Virážooooo jezdí,k tvé spokojenosti. =D>
Gandalf

Příspěvek od Gandalf »

Borku, super příspěvek :) Jen s tím hodnocením nášivek jsi mě zklamal, ale snad jsi to nemyslel zcela vážně :wink: U těchhle lidí nikdy nevíš, na koho na cestách narazíš a může to pak být opravdu o zdraví anebo "zdraví" motorky. A to si myslím určitě nestojí za nějaký pocit zásadovosti a spravedlnosti...
Ale znak si kluci bez problémů mohou našít na hruď nebo na rukáv, tam problém nevznikne.
Dnes má Vilda velký den, tak mu držíme palce a snad se večer pochlubí svými zážitky obvyklým barvitým příspěvkem. Tedy pokud v Praze neprší tak, jako tady a to hodně. To by z jízd asi nic nebylo :? ...aspoň u nás se říkalo, s prvním mrakem komisař znejistí a s první kapkou se ruší praktická zkouška :)
Martun
Moderátor

Příspěvek od Martun »

Taky Vildovi držím palce! :wink:
nerozumím tomu, proč stěma nášivkama dělaj takový ceráty.. :roll: jednou to někoho napadlo a už to jede jak lavina... je to kravina :lol:
ale věřím tomu že toto dělá pár lidí.. jako na fotbale jsou "fanoušci" kterým než o fotbal jde oto se porvat ](*,) tak takový samí "nadšenci" budou i u motorek.. :roll:
A tak taky proč strkat zbytečně hlavu do oprátky, jen kůli nášivce na zádech že? :roll:
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW

prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
Gandalf

Příspěvek od Gandalf »

Martůnku, ber to jen jako volnou fabulaci, ale představuji si to takhle:
Kluci se vrátili v 1945-6 ze světa domů, ale něco z války hluboko v některých z nich zůstalo. A tak si vymysleli novou zábavu, dávali dohromady silné mašiny a proháněli se po dlooouhých a poloprázdných silnicích Ameriky. A protože byli zvyklí na disciplínu, organizační strukturu, hodnosti, rituály apod., někoho napadlo převést vojenskou organizaci částečně i sem. A protože v USA neměli nepřátele, tak si nějaké vyrobili a přenesli tak soupeření pouličních gangů i na dvě kola. Museli se na první pohled odlišit a tak na zádech každý nosil velký a nezaměnitelný znak svého gangu, na prsou a rukávu dosaženou hodnost a lokaci, aby prezentovali svoji příslušnost a hájili "své území i hodnoty". Pak stačí, aby se do systému zapojil idiot a z nevinně míněné zábavy vysloužilců může jít někomu "o život". No a Ti současní si holt myslí, že když převezmou podivná pravidla a rituály (dnes už historické), tak se stanou něčím lepším než ten "póvl" kolem a mohou si tak hojit své komplexy z běžného života... tak asi tak :)
Vilda

Příspěvek od Vilda »

Borek píše: Vildo,to jsi mě s výšivkou zklamal :cry: .Měl jsem tě za většího tvrďáka a né že se lekneš řečí nebo hňupů,co zakrněli v pubertě a hrají si na gangstery
Víš co Borku ..... zrovna od tebe bych tyhle řeči nečekal [-X a o to víc mě to mrzí :roll: v poslední době jsem mluvil s několika lidmi, kteří na srazy jezdili a většina z nich má s tvrdým jádrem těchto lidí špatné zkušenosti .... nejsem žádný Van Dam, který zmlátí deset lidí levou rukou a vím, na co stačím :roll: To, že jsme zrušili výrobu nášivek na záda, není žádná zbabělost, ale opatrnost .... bude se mnou jezdit moje žena a i někteří další členi našeho klubu, jsou něžného pohlaví. On je velký rozdíl postavit se jednomu chlapovi a je velký rozdíl postavit se několika notorickým rváčům .... nevidím žádný pádný důvod, proč se podobnému riziku zbytečně vystavovat.

Jinak dneska jsem absolvoval zkoušky v motoškole a úspěšně ..... testy jsem měl bez problémů, ale zkušební komisař byl dost velkej pes a pěkně nás zprudil :shock: určitě vzhledem k věku nedělal žádné rozdíly .... i když jsem schválně nastavoval svojí holou hlavu na odiv, tak na to evidentně nijak nereagoval :D při jízdě mi dvakrát docela slušně vynadal, takže jsem už počítal s dalším termínem na opravné zkoušky, ale po dojezdu na stanoviště, mi zdělil, že to bylo docela dobrý a dal mi štempla .... takže jsem chvilku vůbec nechápal jeho chování, ale držel jsem hubu :-& přece jen, komisař je komisař !!!

Útěchou mi bylo, že ostatní zjebal taky a nakonec to potvrdit všem .. teda až na jednoho, který se nedokázal rozjet od chodníku do kopce [-o< asi 5x mu to chcíplo a pak to ohulil tak, že málem vletěl pod auto, které jelo kolem. Takže ho vyhodil od zkoušek už po třetí a definitivně :cry:

Ráno jedeme na dopr. insp. a zaplatíme si urychlení vydání Ř.P. !!!! A jakmile ho dostanu, tak Virago proženu, že se bude divit .... a já pak na chirurgii asi taky :lol:
Naposledy upravil(a) Vilda dne 05 lis 2013, 20:46, celkem upraveno 1 x.

Gandalf

Příspěvek od Gandalf »

Velka gratulace =D>
A na Viragu s citem :wink: Na druhou stranu, kdyz to polozis ted, na opravy mas celou zimu :mrgreen:
Vilda

Příspěvek od Vilda »

Nojo, v tomhle počasí, už je to o hubu ...... silnice jsou studený a pneu moc nedrží, což jsem pocítil dneska v motoškole :roll: Kawasaki byla dost jakoby neklidná a proti minulé jízdě, kdy bylo relativně teplo, to bylo o mnoho horší :-k no, a jak se říká " Studená guma = studenej motorkář "

Nicméně na 20 listopadu máme naplánovanou vyjížďku .... Praha - Sedlčany a zpět, ale jen tak po okreskách a hlavně v klídku ... teda když nebude 10 čísel sněhu :wink:

Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Tak velká gratulace ode mne ke štemplu v řidičáku:D/ .Teď jsem byl ještě venku a je tady pěkně teplo.V Praze musí být ještě lepší počasí.Ještě stihneš nějaký ten km najezdit,než nasněží. :wink:
S nášivkou jsem to nemyslel tak,že se bojíš.Jen jsem předpokládal,že jsi stejná nátura jako já-nenechat si diktovat blbiny a omezení od nějakých týpků,co si hrají na partu "kočičí pracky" :roll: .Pro ty účely mám i v autech vystřelovací ocelové obušky a slzný plyn :D v kapsách dveří aut(zatím nepoužité 8) .Jinak vaše argumenty chápu a respektuji O:).
Hned zítra vyrážím aplikovat motorkářské praktiky na auta.Na parkovišti otrhám znaky konkurenčních aut ze zadních kapot :idea: (kromě klanu :hyu: ). :D
Chlapi,doufám,že na jaro už plánujete nějaký sraz Accentů(snad blíž,než ten poslední),ať zase uvidím staré "plantážníky"na vlastní oči. :D

Vilda po úspěšných zkouškách. :D
Přílohy
6.jpg
6.jpg (18.24 KiB) Zobrazeno 2268 x
Naposledy upravil(a) Borek dne 06 lis 2013, 01:32, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „New Accent - Pokec“