Konečně jsem se dostal k PC, protože od rána lítám jako hadr na smetáku

po deváté hodině přijela dodávka, která mi dovezla Virago. Skoro hodinu jsem kontroloval VIN, kupní smlouvu, německý techničák a já nevím co ještě

pak fofry do pojišťovny, protože bez zelené karty to nesmí na české silnice a ledva jsem se stačil naobědvat a už jsem pádil do motoškoly ve Vršovicích.
V moto škole dělá můj kamarád, který mě ujišťoval, že instruktor je človíček malého vzrůstu, vážící okolo 50 kilogramů ..... jaké bylo moje zděšení, když se ve dveřích objevil chlap se 198 cm výšky a 130 kilogramy šlach a svalů, si asi dokážete představit

že v ten okamžik jsem myslel, že celou motoškolu zruším, Yamahu prodám a zajdu raději na jedno nebo vícero pivíček .....
A to jsem ještě pořád neviděl tu obludu, se kterou jsem měl vyrazit na pražské ulice. Samozřejmě jak to má být ..... velkej chlap musí taky mít velkou motorku

Kawasaki 750 kapoťák, mě opět nabádala k útěku

po krátkém představení a popisu ovládání již zmíněné obludy, jsem si na ni sednul a ve vteřině jsem polopatický návod, jak stroj ovládat zapoměl ....
Klepal jsem se za řidítky jako prvotřídní huspenina od řezníka Birhanzla, ale paradoxně jsem vyjel na komunikaci, aniž by mi motorka chcípla. To mi dodalo trochu sebevědomí a pomalu jsem se vydal do ulic. Obr sedící za mnou a to musím uznat, že to je opravdu velký profík, si se mnou pořád povídal a svůj klid přenesl i na mě ..... po pár kilometrech, už jsem se cítil v pohodě a jízdu jsem si začal docela užívat. Přece jen, jsem nějaké ty zkušenosti s jízdou motorce měl a byť je to dost dlouhá doba, co jsem na ní seděl, tak se mi to zase začalo všechno vybavovat. Když jsem se po hodině a půl vrátil na stanoviště a domluvil si další jízdu, tak jsem byl docela překvapený, že už se na ní teď těšim. I tří metráková, nadupaná mašina, se dá v pohodě zvládnout .... jen to chce prostě vyzkoušet
Tak, a tady je můj chopper ... Yamaha Virago 535

zatím ještě v dodávce.

- P1120951.JPG (96.85 KiB) Zobrazeno 5929 x
Tady zatím stojí před Accentíkem ....

- P1120968.JPG (85.25 KiB) Zobrazeno 5929 x
A tady je už na svém místě .... kde bude stát až do jara

- P1120970.JPG (89.18 KiB) Zobrazeno 5929 x
Tím jsem vyřešil svůj problém s Accentíkem, kde už mě žádné další úpravy nenapadají, kdežto Virago můžu vypepšovat, až se budou hory zelenat
Gandalf + Mexican ....... taky se modlím, abych to stihnul než začnou zimní radosti

protože motoškola v ten okamžik skončí a řidičák si dodělám na jaře
Jinak, co se týče oblečení, tak musíte mít svoje .... helmu, moto bundu a hlavně boty !!!
Nemůžeš přijít na jízdu v teniskách nebo polobotkách

instruktor tě vyexpeduje jedna dvě. Přilbu jsem koupil od nějakého čórkaře v hospodě, ale značkovou ( za tři stovky ) ... doma jsem ji podrobil důkladné dezinfekci a zdá se být dobrá. Bundu jsem si půjčil od kamaráda, protože nová a kvalitní stojí okolo 5 000 kaček

Boty mám Gore Tex a na motorku - choppera jsou dobrý, ale do budoucna si pořidím koně. Ty na tenhle typ motorky prostě patří .....