Netuším, protože jsem z auta odcházel narychlo, s telefonem u ucha

, možné je všechno i to světýlko v kufru, protože jsem určitě i z kufru něco bral, akorát podvědomě si myslím, že proběhlo dlouhé bliknutí po zamčení, tzn. asi byl kufr zavřený. Ty obrysovky bych kvůli dosvitu nezaznamenal, takže je to možná varianta, uvědomil jsem si, že kvůli průjezdu přesvětleným tunelem jsem měl zapnuto na ruční svícení, takže jsem ho asi vypínal - tedy možnost chyby

. Ráno když jsem to pak zkusil nastartovat, tak jsem automaticky podvědomě všechno vypínal, takže vím prd v jaké stavu, který přepínač byl.
No jinak teda Dášena večer přes kabely nastartována (na benzín se mi teda zdá startovací odběr teda hodně velký, srovnatelný s dieslem - 1,9tdi z oktávky) a osmdesáti kilometrová projíždka pro oživení baterie. Něco se dobilo, starty zatím dobrý, o víkendu bude regenerace na dobíječce.
Osvit ala vánoční stromeček vypnut, takže případný svit žárovek bude snáze detekován, tak uvidím.
Každopádně zavinění vybití - asi 50/50 moje chyba (nezkontrolované vypnutí světel/zapnuté obrysovky/nedovřený kufr...), ale přímou "vinu" cítím u "fíčur" ala dosvit a automatické nevypnutí veškeré nepotřebné elektroniky. U těch obrysovek musím vyzkoušet jak svítí dosvit, jestli stejně jako bez nich nebo jsem přehlédnul, že svítila jinak

.