Protože ty tři jakoby výztuhy v nárazníku v tom spodním otvoru byly všechny vespod urvaný, rozhodlo se, než je tam nějak lepit nebo kitovat, že se odstraní a spodní hrana se malinko ubere, aby nebyly vidět ty výkusy..
A hurá na broušení kitů.. máme dobrýho pomocníka.. papír 80.. je potřeba vše zbrousit do roviny, respektive do takovýho tvaru, aby se dalo navázat na zbytek.. jak to mám vysvětlit? No prostě kit se nesmí probrousit.. všechno to slouží k vyrovnání, aby až se to pak nastříká, nebyly vidět žádný boule, prohlubně, ďolíky a tak
Jakmile je vše obroušeno a zarovnáno..
Musí se celý díl zmatovatět, aby na něj plnič dobře chytnul a nestalo se, že se někde odloupne..
Používá se na to, jak už jsem psal čtyřkilo pod vodou..
Napustit kýbl s vodou, hodit do něj papíry a přidat jar.. páč funguje jako odmašťovadlo.. mastnota je největší nepřítel lakýrníka, tak bacha na to, kam saháte

Nejprve se celý díl omeje od předchozího broušení..
Pak se namočí a všechno.. hlavně hrany a obliny, všechna hůř dostupná místa, a komplet celý díl se musí obrousit tím čtyřkilem.. Papír musí být furt namočený, lepší víc vody, než míň.. a jako řeknu vám.. dělal jsem to asi pětkrát.. vždy jsem vše omyl, usušil.. a hned bylo vidět, kde je to ještě potřeba, tam se to totiž leskne.. a na lesklý, neboli nezmatovatělý povrch se plnič nechytne.. takže brousit a brousit.. až do zblbnutí
a výsledek..