Jinak u bawa rozvody opravdu neresim, retez vydrzi vecnost. Po 180 tisicich vypada interier jako novy a na rozdil od predchoziho Hunace (ktery mel o ctvrtinu mene km) nikde nevrzou zadny plasty
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Vis co, sice E46 byl muj sen, ale rozhodne jsem ho nekupoval jako vyraz "snobstvi" nebo jako "zaryty priznivec znacky". Proste chtel jsem opravdu sportovni a zaroven pohodlne auto a co jsem mel na vyber? Prochazel jsem i dalsi - treba ty, co jste mi tu na foru kdysi doporucili - Chrysler by me sezral zaziva, Honda Legend je v CR vzacnost nad vzacnost, Volvo S60 zajimava volba, ale pro me nudny vzhled, trilitrove Mondeo docela fajn, ale taky jich moc neni... tady proste jina volba skoro nebyla. Nechal jsem se zlakat kombinaci stada koni a paradniho vzhledu.
Kdyz nekde zastavis na benzince, tak bawo zna kazdej fanousek motorismu, ale nove Hyundai coupe ne, proto ti kolem neho bude pobihat. Ale kdybys mu dal na vyber, jestli chce tohle nezname coupe nebo bawo, tak zvoli bawo. Znam to podle sebe
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Hlavne ja nechci rict nic spatneho proti hunacum. Kamos si pristi rok chce kupovat nekolik let starou Sonatu, s klidnym svedomim jsem mu ji doporucil (byt se mi vzhledove nelibi). K Coupe jsem mel velmi vrely vztah. Ale proste pokud se clovek rozmazli a zacne chtit luxus v rychlem aute, tak vetsina znacek nema co nabidnout.
P.S. Bawa jednickove rady se mi vubec nelibi - ale takova 135i, to je prej masakr.