Podobny problem s trhanim motora som riesil na jar aj ja, avsak so zavadou jasne identifikovatelnou - uplne dohryzene dva kable od kun. Uz nastartovanie bolo problematicke, otvorim kapotu a skoro som zaplakal . Dva kable uplne v haji tak, ze uz viseli len na vlaskoch.
Tak som kupil cenovo dostupnu sadu kaplov Starline (cca 570Sk) a opat vsetko v poriadku. Len tak rozmyslam ci sa zo mna casom nestane polovnik. Sprejom sa to sice osetrit da, ale gula medzi oci je predsa len istejsia
Škubání motoru
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Škubání motoru
Hyundai Accent 1,3 (*04/2003) - 5 dverový tátošík
- Reklama
Tak po dvou měsících ježdění je to pořád v cajku takže když vám auto škube zkontrolujte svíčky + kabely
Hyundai Accent 1.5 (65kW) r.v. 97 5dveřko žluté
čauky, tak nastal problém mám úplně jiný druh škubání a vůbec nevím co s tím úž.
trošku to zkusím vysvětlit- když jedu prostě po rovině a rovně a přidávám plyn jak chci i to nechám vytočit tak všechno v pořádku motor jde krásně, ale jakmile přijde zatáčka i MÍRNÁ a jakmile zatočím volantem tak začne neuvěřitelné škubání, jakoby prostě uplně vypínal motor, prolezl jsem palivovou soustavu, kabely jestli někde něco nekostří ale nic jsem nenašel, dělá to i když mám plnou nádrž i když je prázdná. Snad někdo poradí.
trošku to zkusím vysvětlit- když jedu prostě po rovině a rovně a přidávám plyn jak chci i to nechám vytočit tak všechno v pořádku motor jde krásně, ale jakmile přijde zatáčka i MÍRNÁ a jakmile zatočím volantem tak začne neuvěřitelné škubání, jakoby prostě uplně vypínal motor, prolezl jsem palivovou soustavu, kabely jestli někde něco nekostří ale nic jsem nenašel, dělá to i když mám plnou nádrž i když je prázdná. Snad někdo poradí.
JE-
Hyundai Accent X3 1.4 1997
Opel Zafira 2.0DTL 2000 (v provozu 2002)
EX
Škoda Felicia Kombi 1.3 LXI LPG 1996
Peugeot 106 1.5D 2000
Hyundai Accent X3 1.4 1997
Opel Zafira 2.0DTL 2000 (v provozu 2002)
EX
Škoda Felicia Kombi 1.3 LXI LPG 1996
Peugeot 106 1.5D 2000