Záhada u COUPE
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
- Reklama
no nic servis, inu moznos nevidim. nebudem sa v tom rypat. narobil by som mozno viac skody nez uzitku. dam vediet co s tym bolo, len musim pockat az bracha pojde na sluzobku aby som pouzival jeho auto dufam ze nebude uz neskoro. to klopanie prestane ked sa motor troska zohreje som este zabudol podotknut.
- Samuel
- **
- Kontaktovat uživatele:
ehm co sa tyka sviecok, pred tym som mal brisky tie zakladne boli dobre, oproti championom. ale teraz mam Bosch platinum uz 2500 km a vsetko maximalne okej.........praveze mam lepsi pocit, ze lepsie makaju.......aj som si to potvrdil lebo som buchol spat ocistene Brisky resetol RJ a nebolo to ono, pojazdil som s nimi tyzden........takze naspat Bosch reset Rj a hmmm makaaa takze u mna tak..........Bosch platinum.....4 ks 900 sk
dragunov87 píše:no nic servis, inu moznos nevidim. nebudem sa v tom rypat. narobil by som mozno viac skody nez uzitku. dam vediet co s tym bolo, len musim pockat az bracha pojde na sluzobku aby som pouzival jeho auto dufam ze nebude uz neskoro. to klopanie prestane ked sa motor troska zohreje som este zabudol podotknut.
pak dej určitě vědět, jak jsi pochodil v servise
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
neví někdo hodnoty odporu u zapalovacích kabelů? Začlo mi to jet na tři válce, občas naskočí, ale cuká to jak ludra a hlavně zastudena to nejede. Po ohřátí někdy ok, ale cuká pořád. Na 99% vim, že to bude jeden ze zapalovacích kabelů, protože když jsem asi před 4měsíci měnil svíčky, z jednoho kabelu mi zůstal ten kontaktní plíšek na svíčce, utrženej z kabelu. Ale jezdilo to normláně, tak jsem to neřešil, ted už ten přechodovej odpor je tam asi dost velkej a někdy svíčka nedostane napětí... Kamarád mi nabízí jetý origo kabely za symbolickou cenu, tak potřebujem oba vědět hodnoty na proměření, jestli to má vůbec cenu, jestli nejsou v podobným stavu jako ty moje.
Dík Mira
Dík Mira
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
no tak ako pise jedna stranka tak od vyroby mali byt tie kable 16kOHM
dam ti sem aj link ked chces tak si to tam kukni ale je to v ang
http://www.kdmstuff.com/shop/step1.php?number=790
dam ti sem aj link ked chces tak si to tam kukni ale je to v ang
http://www.kdmstuff.com/shop/step1.php?number=790
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW