Martun píše:Vilda
Týjo chlape, ty sis vybral teda koráb!
Nojo, je to pořádný kus železa, 350 kilo :shock:i když při jízdě se váha ztrácí, jen do zatáček nemůžeš tak svižně jako na Viragu .... ale kam pospíchat
S Intruderem bude mnohem horší manipulace na místě, ale když si vzpomenu, jak jsem se ze začátku nadřel s 535kou a dneska s ní cvičím jako s mopedem

na všechno člověk musí získat grif. Na Introši se hlavně musíš naučit parkovat .... vždycky čumákem do kopce. Protože jakmile to uděláš obráceně, už ho proti kopci nevytlačíš

a zpátečku nemá. No, a pak jdeš poprosit okolní motorkáře o pomoc a samozřejmě si vysloužíš nějakou tu pochvalu nebo poťukání si na čelo
Co se týče tunění, moc toho nebude .... drtivou většinu doplňků si sundám z 535ky. Jako řidítka, chromované hefty, brašny, rolku, chlastáky, čelní plégo a zrcátka Skeleton. Tohle všechno použiju na Intrudra, nebudu všechno kupovat znova ..... Yamajku prodám tak, jak jsem ji koupil. Jen na ní nechám opěrku spolujezdce a padací rám od Fehlinga, protože ty jsou mi na nic. I tak to bude dobrý kup, protože je nově obutá, má novou baterku, nové membrány v karbecích a je po seřízení ..... prostě jen nasednout a odjet do dáli.