Já jsem v tomto směru trochu smířlivější - vezmu-li v potaz množství modelů, motorizací, převodovek a prvků výbavy u značky

za posledních 25 let, tak to se všechno do jedné hlavy opravdu vejít nemůže. My jako provozovatelé to máme snazší - máme jeden model s jedním motorem a určitými prvky výbavy.
Takže mě nevadí, když to přijímací technik neví a řekne, že neví, ale zjistí. Mají takový chat, kam chodí všichni z autorizované sítě, hodí tam dotaz a buď mu poradí někdo z druhého konce republiky, nebo to najde v historii chatu nebo se dočká odpovědi od importu.
Problém je, když si hraje na všeználka a plácá krávoviny. A je fuk, jestli proto, aby nevypadal jako blbec, že něco neví a cucá si to z prstu nebo vyvozuje z dosavadní zkušenosti, což je při překotnosti současného vývoje úplně stejně na nic...
Samozřejmě potěší, když to z voleje dá, protože už to řešil nebo proto, že o tom na chatu četl. Ale to je jakýsi bonus. Mám kliku, že přijímací technici se kterými jednám si na hrdiny nehrajou, přiznají, že neví a zjistí jak nejrychleji to jde

.
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate