![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Spravil som uz aj nevyhnutne upravy kvoli diskom
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Jestli to vidím dobře, natřel jsi i gumové prachovky. To není dobré...89majlo96 píše: Spravil som uz aj nevyhnutne upravy kvoli diskomnatrel som brzdy
89majlo96: preco to neni dobre?mechoun píše:Jestli to vidím dobře, natřel jsi i gumové prachovky. To není dobré...89majlo96 píše: Spravil som uz aj nevyhnutne upravy kvoli diskomnatrel som brzdy
A ten certifikat musi byt prelozeny do slovenskho jazyka? Dnes mi predajca povedal ze mi zajtra posle nejaky dalsi certifikat priamo od dodavatela borbet na slovensku a povedal mi ze ak podla toho nezapisu disky tak mam podat staznost na policajta ktory ma vybavoval...David C3 píše:v čr musíš nejdřív na STK pak podle TUV dokladu prohlídnou a teprve STK ti dá papír na úřad!!!! to je jasné že nemůžeš s tuv papírem na úřad tam si naví rady i tak. Vůbec nepotřebuješ povolení od H. Jinak vše o zápisu kol i na slovensku je sekci NEW ACCENT KOLA A PNEU!!!
na plecháče jsou matky s kulovou dosedací plochou a na liťáky s kuželovou dosedací plochou89majlo96 píše:na elektrony treba mat aj ine sroby, alebo stacia tie co su original na plechacoch?
no dobre, ale neviete niekdo kde by som zohnal TUV certifikat v slovencine? Lebo mam ho len v nemcine a potrebujem ho mat v slovencineMexican píše:89majlo96 cestina je na slovensku brana ako tzv. uradne zrozumitelny jazyk, teda dokumenty v ceskom jazyku sa nemusia uradne prekladat. Takze ti dokument v ceskom jazyku bude stacit
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |