Ahoj
Po pár dnech používání se s Vámi podělim o zkušenosti s bezdratovým Android auto adapterem Carsify (
https://carsifi.com/ )
cena 89 USD a uplatněn slevovej kupon 5 USD tj 85 USD celková cena
Doručení do cca 10 dní od objednání
Než jsem vybíral rozhodoval jsem se mezi AAwireles a Motorolou a Carsify (CS) .
Nakonec dle zkušenost s Reddit a jiných forum jsem dal přednost CS-
Po rozbalení jsem byl překvapen velikosti je to malé , lehké takže to nezabíra místo v prostoru u USB (viz foto)
Připojení
Nainstaluje se apka do mobilu, kde dojde k prvotnímu nastavení a uprav některých parametru cca 5 min. Jsou tam animovaný navody tak to bylo dost inuitivní...
Po nasednut do auta cca do 20 vteřin je připojen AA. Plynulost stejná jak když to jde přes kabel přímo z mobilu.
Nevyhody: vybijení mobilu díky bezdratovému přěnosu jde znat ale není to nic zasadního na 3 hodinové cestě cca 10 procent.
Spíš co mě zklamalo bylo při použití s bezdratovým nabíjení kdy se mobil dost zahřál ale to je i věc telefonu samotného jak zvlada bezdratové nabíjeníl. Na kabelu ok ale mě šlo predevším o bezdratové použítí celého řešení AA.
Z cca 10 použití se 3x za cestu odpojil, vetšinou pomohlo odpojení adapteru od usb nebo vynucení připojení BT přímo na adapter.
Dle diskuzi na netu k tomu dojde při vypadku wifi z mobilu na chvilku tak upraven kanal wifi v aplikaci a od ty doby drží ale ruku do ohně za to nedám.
Přes občasné problémy a pozorumění jak to celé funguje jsem spokojeny, šlo mě hlavně o to abych nemusel kvuli AA kabelově připojovat mobil když vezu děti do školy nebo do prace. Na delších cestách mě to netrapilo .
Teď už jen aby se Google pochlapil a dodal Coolwalk aby to AA plně fungovalo , vypadalo a bylo to přes celý displej ne s těmi centimentrovými ramečkami
![20230117_164912.jpg](./download/file.php?id=43596)
- 20230117_164912.jpg (7.55 KiB) Zobrazeno 1186 x