Aktualni fota Vasich aut...
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aktualni fota Vasich aut...
ta bordova farba je maximalny luxus. Hlboka ale pritom ziva .. pecka
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Opět jsem měl možnost jedno odpoledne,minulý týden,přehodnotit své předcházející zděšení a znechucení nad setkáním s Genesisem.Bohužel opět jsem od něho odcházel zatraceně znechucený a naštvaný na .Materiály palubky,stropu,výplně dveří....no z takového hnusného bakelitu se snad nedělalo ani před 40 roky .Stejně tak slícování vnitřku,ale i venku(světla-kapota,víko kufru-světla,blatníky-nárazník...)-to jsou mezery jak na vojenské Tatrovce ](*,)nebo jako u auta po bouračkách ze všech stran .Když jsme postavili a Gen.vedle sebe a porovnali slícování vnějších dílů karoserie,tak Genesis vypadal,jak po montáži čínskými učni v tržnici. U předcházejících generací šla kvalita materiálů i montáže nahoru,ale tohle je pád na dno .Který idiot navrhl sedadla Člověk si i v nejnižší poloze připadá jak v náklaďáku.Při přesednutí zpět do jsem si připadal,že lezu z bagru do formule. Navíc ta sedadla nemají ani paměť opěradla-při každém sklopení,se musí vše znovu nastavovat...a to vše navíc idiotsky umístěným ovládáním sklápění u podlahy .Prostě co řešení,to skok o světelná léta zpět,oproti .Stejně tak materiály i provedení.Chasnik píše:I když ten šedivej je asi kvalitativně a výkonově jinde a vnitřek bude asi taky fajnovější, furt se mi ten červenej líbí víc. Hlavně ta linie kolem předních blatníků se fakt povedla je dost nadčasová Ale i prdel to má pěknou...
Přísahám ,že kdyby mě někdo nabídl výměnu toho nového Genesisu 2,0T(motor je nehorázně rozežraný,těžké auto s 2,0T je líné s turbo dírou a neustále je cítit v tahu škubání-podobně,jako když vynechává svíčka(možná vada tohoto ks) za ojetý :tus:GK ,tak mu řeknu,ať si tu narychlo sešroubovanou kupu plastu z PET flašek a plnou"GENiálních" řešení ze začátku automobilizmu ](*,)strčí do .....
Jak jsem se na to auto těšil,že si ho koupím,tak od něho vždy odcházím nas...ný,jakou ošizenou plečku udělal(ne po technické stránce 3,8V6 se samosvorem,ale provedením,montáží,materiály ,řešením-sedadel,víko kufru-ty panty ,sklápění zadních sedadel běs,běs-auto za 860000Kč to je VTIP. )
Po přesednutí zpět do útulné,nevrzající kabiny se sportovními,nízko položenými a FUNKČNÍMI sedadly,jsem si připadal,že jsem se díky bohu,probudil z nechutně odfláknutého snu,jménem Genesis.
Nechápu,proč G. třeba oproti pěkně a funkčně(i vnitřek) provedenému Velosteru tak odflákli Teď jen doufám,že facelift Genesisu přinese radikální změny.Zatím to vypadá,že tohle auto nefaceliftoval,ale opravdu radikálně celé předělal-od motorů,techniky,po vzhled a doufám i materiály,montáž a provedení
Určitě někomu bude připadat,že ho vidím dost kriticky,ale měl u mě být dalším pokračovatelem totálně spolehlivého,nevrzajícího,z dobrých materiálů,dobře udělaného a promyšleného ,ale Genesis na mě zatím udělal dojem z co nejlacinějších dílů,na rychlo poslepovaného prototypu. Za 400000kč-OK.Ale za bezmála 900 papírů-to je zatraceně předražená šlupka.
Zajímavé je také podívat se na vývoj ceny G. v bazarech.Zatím co se s najetými desítkami tisíc km a 5 roky dostávají na polovičku své prodejní ceny(nové auto).Tak dnes není problém vybrat si Genesis s doslova pár najetými km,ani ne rok starý,taktéž za polovičku ceny nového.
http://www.sauto.cz/osobni/detail/hyund ... oFrom=list
Ten pád ceny je až neuvěřitelně enormní .
Když čtu celá vlákna stesků u i30,i20.ix20...vidím provedení G.,tak musím souhlasit s názory,že dnes už se na kvalitu nedělá.Dnes rozhoduje kvantita a udělat co největší zisk,na co nejlaciněji vyrobeném autu. BOHUŽEL.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
To s tim šetřenim ale platí už pár let Bořku. Vždyť to víš. Kvalitnější auta končej po roce 2006 cca. Pak už je to jenom mammon, mammon a šetření. Však oni to zákazníci zaplatí aspoň na servisu, protože tam budou muset častějc.
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Já jel v pondělí novým focusem, no ten interiér a plasty neskutečný humus, takže to bude asi trend nových aut. Kvalitu plastu v genesisu hodnotit nemůžu , protože při přesednutí z každého auta co máme doma (a to nejsou všechny staré plečky, mi přišly plasty v pohodě). Interiér neskřípe a to už s genesisem mám nakroucíno přes 600km po dálnici a cestách necestách. Nevím jak 2.0turbo, ale 3,8 jede jako ďábel a při sešlápnutí plynu má esp co dělat i při 3ce. Vadí mi přeposilované řízení a to celkem že dost. Sedačka mi nevadí, prostě když chce někdo nastoupit, jde přes spolujezdce, vysoko sedím tak či tak , mám 2 metry . Automat je taky v poho, když chci výkon, dám sekvenčku a motor držím více v otáčkách , ale moc jsem toho nevyužíval, automat to umí taky celkem dobře. Zatím mám průměr spotřeby 10,5l/100km a to si jízdu užívám. Po dálnici po rovince 7,5l/100km. Mě to auto sedí, dokázal bych si představit, že bych ho měl jako druhé auto , ale jedině 3,8
- Přílohy
-
- genesis1.jpg (100.94 KiB) Zobrazeno 1030 x
Bylo: Hyundai Coupé 1.6 1997
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
Skodovka na to jde od lesa, zatim zacala davat tvrdy plasty na zadni dvere, aby to bylo nenapadny. Do roka je to i na predku
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
OII mela odjakziva vzadu tvrdej plast, tvarici se jako mekej a predni dvere maji mekej jen, jak je horni lista. A F I mele mnohem kvalitnejsi interier nez FII. Jinak zase O II dava standardne tesneni na hranu drveri, jako si ted daval Hard.
Škoda O III 1,6tdi 7°DSG
Hyundai i30 1,4 cvvt 2010 (prodáno)
No mne to majitel autosalonu rikal celej zdesenej, ze mu to vzadu deti skrabou, tak jsem myslel, ze to je novinka...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Tak rikam s presnosti na rok a mesic 10/2008 to bylo moje prvni OII a ta uz mela plast vzdau jinej nez vepredu, jen struktura takrka stejna.
Škoda O III 1,6tdi 7°DSG
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Farrael-bohužel máš pravdu a jsem z toho smutný a zároveň naštvaný,jak rapidně automobilky kašlou na kvalitu .
Bolo-souhlasím s tebou ohledně motoru.Ta V6 je jediný dobrý motor pro Genesis a po téhle stránce je hodně povedený.Ale ani sedadlo spolujezdce nemá paměť(což měly všechny Tiburony u všech sedadel)a neustálé nastavování opěradla je k nasr..í. Čekal jsem.že to auto se posune ve všech parametrech dál než .Bohužel se tak stalo jen v technice motoru 3,8V6,ale vše ostatní od materiálů,zpracování,praktických a funkčních řešení,je skokem o 20 roků zpět za .
Snad si to uvědomil i ,když je vidět(zatím jen na fotkách),že neudělal jen facelift(změnu světel a drobností v interiéru jako vždy u celé gen.Tiburonů),ale přepracoval komplet motory,komplet vnitřek ....Tak se zase můžeme těšit,než......ho uvidíme na živo Věřím ve světlé zítřky .
Bolo-souhlasím s tebou ohledně motoru.Ta V6 je jediný dobrý motor pro Genesis a po téhle stránce je hodně povedený.Ale ani sedadlo spolujezdce nemá paměť(což měly všechny Tiburony u všech sedadel)a neustálé nastavování opěradla je k nasr..í. Čekal jsem.že to auto se posune ve všech parametrech dál než .Bohužel se tak stalo jen v technice motoru 3,8V6,ale vše ostatní od materiálů,zpracování,praktických a funkčních řešení,je skokem o 20 roků zpět za .
Snad si to uvědomil i ,když je vidět(zatím jen na fotkách),že neudělal jen facelift(změnu světel a drobností v interiéru jako vždy u celé gen.Tiburonů),ale přepracoval komplet motory,komplet vnitřek ....Tak se zase můžeme těšit,než......ho uvidíme na živo Věřím ve světlé zítřky .
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
JJ pokud vše tohle máš ve svém , tak to chápu že ti to chybí . Já to v RDčku nemám
bolo -> to auto má druhý nárazník? ta barva mi tam nesedí
Naposledy upravil(a) whoode dne 18 kvě 2012, 22:13, celkem upraveno 1 x.
Hyundai Accent r.v. 2002 1,3litru 63kw
No ve skutečnosti to nejde vůbec vidět, nárazník bude origo, když se podíváš na fotky nových aut, tak jde vidět rozdíl mezi barvou nárazníku a kastlí.
Tatuv Accent 07 CRDi...
- Přílohy
-
- aca2
- 2012-05-25 09.11.44.jpg (90.24 KiB) Zobrazeno 829 x
-
- aca
- 2012-05-25 09.11.29.jpg (112.45 KiB) Zobrazeno 829 x
Elantra 1.6 2006
- black_sheep
- Moderátor
i přes borkovu kritiku musím doplnit, že když stojí takhle vedle sebe, tak to coupé jako kdyby tam ani nebylo přitom je tak krásné, když není nic podobného široko-daleko (jeden z důvodů proč ho ještě mám a dával jsem ho dokupy)Bolo píše:Ach jo
osobně jsem moc zvědavý na detailní prohlídku, ale takhle na čumendu ta 3.8V6 je zatím můj sen, který si chci výhledově splnit
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Ale Borku už zase? Si na ty "nedostatky" u Genesise musíš stěžovat i toaletnímu papíru Přitom to sou takový drobnosti.
Víme že nejsi jeho přítel ale neber ostatním radost kterou mají z toho že Hyundai udělal konečně trochu sportovní auto Mimochodem občas dost přeháníš... moje auto je 16 let starý a proveden interieru je asi o milion procent horší než u Genesise!
Víme že nejsi jeho přítel ale neber ostatním radost kterou mají z toho že Hyundai udělal konečně trochu sportovní auto Mimochodem občas dost přeháníš... moje auto je 16 let starý a proveden interieru je asi o milion procent horší než u Genesise!
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)