Noví členové....
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Tož teda vítám Vás všechny nové tváře a ať Vám to lítá. Hlavně Tebe vipe zvláště vítám, Ty jsi tu zgruntu novejvipe píše:Změnil jsem si mejlíka a už to bylo. Potvrzovací email mi nepřišel tak jsem kontaktoval Miloše a on mi napsal že uživatel vipe neexsistuje. Tak jsem si založil novej účet se stejným nickem, je to divný protože moje příspěvky jsou tu pořád pod tím nickem.
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000
jo prispevky ostali i mne taky sem menil emailovov adresu, taky starej sokyno zustal v prispevcich jen uz knemu nejde prihlasit takze takvipe píše:Změnil jsem si mejlíka a už to bylo. Potvrzovací email mi nepřišel tak jsem kontaktoval Miloše a on mi napsal že uživatel vipe neexsistuje. Tak jsem si založil novej účet se stejným nickem, je to divný protože moje příspěvky jsou tu pořád pod tím nickem.
vytej v klube.
stym mailem je problem mnel by to nekdo vyresit.
Ja jsem chodil na filosofickou fakultu MUNI...byl jsem tam dvakrat..jako jo, Brno je hezky, necekane plny mladejch lidi.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- strato
- **
- Kontaktovat uživatele:
Sice pozde ale predse se taky predstavim. Uz tu surfuju skoro pul roka a je to odemne lhostejne ze sem se taky jako novy clen nepredstavil uz davno. Je mi 21 jmenuji se Michal bydlim v Ostrave ale pochazim ze Slovenska. Az Michaloviec. Je to skoro u Ukrajinskych hranic. No v Ostrave bydlim skoro 4 roky a za ten cas co tu bydlim sem si koupil z moji prvni vyplaty Skoda 120l, tu jsem naboural v 70km rychlosti. Pak jsem si koupil Skoda 120M na plyn. Tak tu my pro jistotu ukradli. A kdyby mi ji neukradli tak bych s ni jezdil asi do ted a nekoupil bych si Sonatu 1997 2.0 16V. Koupil jsem si ji po dobrych skusenostech od zname co ma taky ten tip. Taky je fajn ze je to auto velke a prostorne. No a dizajnove se mi tez libi. Zatim s ni nejsou zadne problemi jenom nejake malickosti jako nefunkcni central u spolujezdce a nebo problem se steracma. Ale jinak v poho. Tak se jeste jednou omlouvam ze sem se nepredstavil driv.
Hyundai Sonata 2.0 16V 97 - zelena kraska s černyma oknama a xenonovyma svetlama.
- Rexcor
- Kontaktovat uživatele:
Inu i já zdravím. Již se tu nějakou dobu potuluji. Máme v rodině dva santíky. Momentálně oba nově na LPG. Jsme s oteckem rádi, že to tady existuje...člověk se dozví mnoho nových věcí a může si pokecat se spřízněnejma lidma. Hyundai forever
Subaru: Outback 3,0H6; Outback 3,6R6, Legacy 2,0D
Santa Fe 2,7 V6 4WD LPG sekvenční plynné palivo
Santa Fe 2,4i 4WD LPG sekvenční plynné palivo - prodáno
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP
Santa Fe 2,7 V6 4WD LPG sekvenční plynné palivo
Santa Fe 2,4i 4WD LPG sekvenční plynné palivo - prodáno
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP
- kubele2004
- *
- kubele2004
- *
Taky te zdravim a obev se na nejakym srazu.Kdyz se budes chtit pridat az se nekam pojede,tak klidne muzes.Uz nas par z Prahy jezdi.
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)