Doplňky New accent - interiér
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Re: doplňky na novýho Accenta
Koukám jak ti prodejci šetří, já dostal v akci zimní pneumatiky Nokian W, 2DIN origo autorádio (což tedy nevím jestli je výhra - za ty prachy je poměrně super vymakaný aftermarket rádio renomovaných značek), metalízu bez příplatku, origo gumové koberce a povinnou výbavu. V rámci úvěru jdem dostal od leasingovky jako prémii Construct. Jo a auto už mělo namontované všechny 4 zástěrky (platil jsem jen ty zástěrky - ceníkovou cenu, práci ne).
Teď nedají navíc skoro nic jak to tak čtu .
Teď nedají navíc skoro nic jak to tak čtu .
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
- Reklama
tak ja som dostal .... este zato ze mi namontovali moje radio som zacvakal 20€ . na moju otazku ci nebude nieco naviac mi predajca povedal ze mam srotovne a co by som chcel este viac. no ak pozriem co dostanu ludia ak nekupuju na srotovne je to viac ako tych 500 € co mi dali oni. nakopal by som ho
Hyundai Accent 1,4i Dynamic; 05/2009, šedá metalíza (JP), 14" Enzo H, fólie Skyfol
My jsme vzdycky respektovali cenikovou cenu u vsech novejch Hacek...nekteri by si mohli uvedomit, ze nejsou na blesim trhu a ze ty autosalony z neceho musi zit a platit zamestnance (ac je primarni zivi servis). Cenu nejak nastavili, kdyz se nelibi, muzeme jit ke konkurenci.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
o tom by sa dalo dlho polemizovat...
Hyundai Accent 1,4i Dynamic; 05/2009, šedá metalíza (JP), 14" Enzo H, fólie Skyfol
- ZdeněkSvoboda
No právě...Když jsem kupoval accenta, ptal jsem se u 2 prodejců a schválně se v každé prodejně zmínil o tom druhém a že ještě nejsem rozhodnuty....Hardcam píše:My jsme vzdycky respektovali cenikovou cenu u vsech novejch Hacek...nekteri by si mohli uvedomit, ze nejsou na blesim trhu a ze ty autosalony z neceho musi zit a platit zamestnance (ac je primarni zivi servis). Cenu nejak nastavili, kdyz se nelibi, muzeme jit ke konkurenci.
Jak jeden, tak druhý se předháněli, kdo mi dá větší slevu, či více věcí grátis Je fakt, že to bylo před rokem, kdy nebyla krize a my, kupci, jsme si mohli asi trošičku víc dovolit
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Zdenek: vsak to je v poradku, kdyz prodejce sam od sebe nabidne slevu, ale vymahat nejaky slevy to driv nebylo tak rozsireny je to podobny jako si nechat udelat plastovy okna na barak (coz je podobna relace jako Accent), poslu si sem 3 nebo 4 firmy, udela se kalkulace a smitec, kdo nabidne nejmin, vyhraje a dal se nedoprosuju. jsem rad, ze je cim dal vic autosalonu a preju jim, at se drzi. Spousta autosalonu a dobrejch autosalonu uz bohuzel zanikla. Napriklad Auto Hoffmann Kutlire - Kolin, kdysi meli vubec nejvetsi servis v CR a stejne jim to bylo prd platny. Dneska jsou ceny aut neuveritelne nizko, ta sama Sonata co mame se da dnes poridit o nejakych 250 tisic levneji, coz je jeden skvele vybavenej Accent.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
ja si vzdy pytam zlavu. Resp dam to najavo. Pretoze som auto u balvina nekupoval kvoli peknym noham slecny na recepcii. Videl som ze predajca sa chce zbavit showroomcaru (modreho accenta), ja som chcel povodne wine red. A tak sme zjednavali. Do mojich karat hralo este to ze mal 600km (po vlastnej ose z pristavu), takze zlava bola skutocne solidna - asi 25 000 na vybave, natankovane doplna.. proste potesilo. K tomu RPSN uveru vo vyske 8,7%.. no neberte to
kto nezjednava, neusetri. Ci u aut, barakoch alebo dovoleniek.. za opytanie sa nic nedate
kto nezjednava, neusetri. Ci u aut, barakoch alebo dovoleniek.. za opytanie sa nic nedate
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Dík.. tak bacha na 'jedničku' ta je mrcha nejmenší a při leštěni je fakt náchylná ke ztracení. Včera jsem to dělal do Vectry, a taky jsem ji málem ztratil.._miv_ píše:fuuu tak toto sa mi paci a uz viem aj ako si to aj ja urobim... uz len ten cas volny mi trosku chyba... ale paci sa mi to velmi...
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
- Přílohy
-
- accessory_image_19_041120081030_image008.jpg (5.05 KiB) Zobrazeno 2001 x
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
Krome té turečtiny je to hezký:)
Hyundai Accent 2009 1,5 CRDi, Elegance + boční airbagy, Ebony Black, folie 75/25%, L: Alu Ronal R46 ET 38 7x16" Bridgestone Turanza ER300 205/45/16, Z:origo plech 14" Bridgestone LM-20 185/65/14
... da sa dokupit sieťka bat. priestoru ? ...
... zdrawim was nemate niekto z was skusenost s tym ci sa da dokupit sietka v batozinovom priestore ... bo ja som sa to pokusal pozhanat v SNV ... Spisska Nova Ves a tam mi powedali ze to sa vobec neda dokupit ked som to stratil alebo nieco podobne ... newiete nieco o tom viac ? ...
Re: ... da sa dokupit sieťka bat. priestoru ? ...
caw,Garcia007 píše:... zdrawim was nemate niekto z was skusenost s tym ci sa da dokupit sietka v batozinovom priestore ... bo ja som sa to pokusal pozhanat v SNV ... Spisska Nova Ves a tam mi powedali ze to sa vobec neda dokupit ked som to stratil alebo nieco podobne ... newiete nieco o tom viac ? ...
skusal si aj obchody alebo na cerpackach? a urcite aj na nete najdes.
Hyundai Accent - 1,5 CRDi VGT - Elegance - Ebony Black r.v.2009, 4.9L/100km
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Re: ... da sa dokupit sieťka bat. priestoru ? ...
No, koupit se ta síťka tutově dá v autopotřebách (kamarád jí kupoval do Feldy combi), ale osobně si myslím, že je to docela nepoužitelné. Tu co jsem dostal k autu jsem neměl v kufru nataženou ani tři dny - akorát to překáží. Pokud síť, tak uchycenou k podlaze a ne tak jak to má Accent.Garcia007 píše:... zdrawim was nemate niekto z was skusenost s tym ci sa da dokupit sietka v batozinovom priestore ... bo ja som sa to pokusal pozhanat v SNV ... Spisska Nova Ves a tam mi powedali ze to sa vobec neda dokupit ked som to stratil alebo nieco podobne ... newiete nieco o tom viac ? ...
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
Souhlasim s certem, taky síťku do kufru nepoužívám .... je na blbým místě a spíš překáží. Jediný, co používám jsou háčky v kufru, tašky na nich drží perfektně a to i tašky od čičmenů, když si vezu svoje oblíbený pivečko
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Já ji občas použiju. Když jedu na nákup, hodíš do ní tašky a můžeš jet. Jinak pokud někam jedeš s velkejma zavazadlama, tak je fakt k ničemu.