No, snažil ses, jen co je pravda. Fotečky pěkné - ani si nepotřeboval Matesovo baterie a fotečky se povedly.

Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
Jo ja mam taky nejaky vida uz hotovy, Dokonce jsem to uz grabnul do DivX a nevim co s tim ....Borek píše:Mooooc pěkných foteček.
Já nějaké přidám v sobotu nebo neděli,teď mám fofr.A ještě mrknu na video,co by šlo použít.
super, sikula! posli mi to pres ICQ a ja to uz nekam umistim ke stazeni!Vita píše:Jo ja mam taky nejaky vida uz hotovy, Dokonce jsem to uz grabnul do DivX a nevim co s tim ....Borek píše:Mooooc pěkných foteček.
Já nějaké přidám v sobotu nebo neděli,teď mám fofr.A ještě mrknu na video,co by šlo použít.
![]()
To byl Jouda já ho musím naprášitmackoj píše:Srazík byl fakt supr, jen se musím ohradit vůči některým fotografiím - našel jsem svou fotku když vstávám - kdo to tam kurnik dal??? Takhle rozbitej foťák a vozí ho na sraz - já přeci po ránu nemůžu být tak ošklivej
Fakt hezký
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |