STK (Technicka kontrola) a Emisie
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: STK (Technicka kontrola) a Emisie
Rokolo : To je docela možný, ale to by vyzkoušel i zadní a těch si ani nevšimnul s čím mě teda ale hodně nas....l, že pustil stěrače na sucho po skle to jsem myslel, že mu ji plácnu .... ono totiž existuje takový udělátko jako je ostřikovač
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
- Reklama
on to urcite urobil ako revanz za ten tvoj trik, aby si to viac neskusal ...Vilda píše: pustil stěrače na sucho po skle
Hyundai Accent 1,5 CRDi VGT
Elegance, 03/2008
Elegance, 03/2008
ricci
Vilda
Teda já už byl na několka STK ale nikdy jsem si nevšiml že by kontroloval stěrače.. Po světlech jde, to jo, ale stěrače..
Vilda
Teda já už byl na několka STK ale nikdy jsem si nevšiml že by kontroloval stěrače.. Po světlech jde, to jo, ale stěrače..
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
takze druha stk za mnou {no uz pred mesiacom a pol}. auto preslo bez zavahania, ziadne problemy...
auto som vobec na stk nepripravoval, dokonca na garancku by som mal ist niekedy tento mesiac... jedina priprava bola, ze som s nim pred stk presiel krizom cez republiku
a aj zadne brzdy mali lepsie hodnoty ako pred dvoma rokmi.
auto som vobec na stk nepripravoval, dokonca na garancku by som mal ist niekedy tento mesiac... jedina priprava bola, ze som s nim pred stk presiel krizom cez republiku
a aj zadne brzdy mali lepsie hodnoty ako pred dvoma rokmi.
toyota highlander 2.5 hybrid executive
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
Tohle bych možná pochopil, kdybych ho takhle opravdu chtěl očůrat s foliema na předních bočních .... ale já mám přední čistýricci píše: on to urcite urobil ako revanz za ten tvoj trik, aby si to viac neskusal ...
Martun: Taky se nepamatuju, že by se někdy na STK zajímali o stěrače ..... ale je to zařízení stejně důležitý jako všechny ostatní, takže kontrolují jejich funkčnost. Taky si zatroubil a vyloudil tak zvuk kvičícího vepříka ten origo klakson je prostě příšernej asi tam hodim ten, co máš na Ácovi ty ....
Zajímavý bylo, že si vůbec nevšímal rozměrů pneu a elektronů ... kdybych měl nazutý třeba dvacítky a na nich tenoučkou gumičku, tak bych prošel v pohodě ....
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
mne sa zda, ze ako vsade aj uroven STK je rozna. Respektive zoznam co maju kontrolovat asi maju, ale nekontroluju to. Mne napr minuly rok pozerali aj hlbku dezenu a pneu (rozmer) ale stierace nie. Lekarnicku tiez len videl ze tam je, ale co v nej je technika nezaujimalo. Poviem to tak, dobre pre majitelov aut horsie pre bezpecnost.
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
tak u mne prvni co bylo tak sahal po nastavovani vysky svetel zda fungujou,,prej jak to nejde uz nic vic nekontroluji a vyhodi auto z STK-opravit a znovu.
jinak moje STK bez jedineho skraloupu-bez zavad a to byla poctive delana sevsim vsudy co k tomu patri ,ted aby to vdrzelo i na dalsi STK a budu spokojeny
jinak moje STK bez jedineho skraloupu-bez zavad a to byla poctive delana sevsim vsudy co k tomu patri ,ted aby to vdrzelo i na dalsi STK a budu spokojeny
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
No přesně tohle jsem myslel. šel po světlech, tj jejich nastavování..69pavel píše:tak u mne prvni co bylo tak sahal po nastavovani vysky svetel zda fungujou ..
A tenkrát, když jsem byl ještě s Kadettem, pravda, nějakých 14 let zpět, jim ani nevadily zavařený kliky a el.mag odskok.. ještě se zajímal jak to funguje.. Dneska by tě s tímhle asi taky vyhodily.. a myslím že už to stejně není "IN"
Dej, je to o něčem jiném.. anebo ty co tam namontoval Pablo.. (ted na ty srazy nějak kašle) má tam tři fanfáry a nezadá si s kamiónem! Neskutečnej zvuk.. to spadne i veverka ze stromu..Vilda píše: ... Taky si zatroubil a vyloudil tak zvuk kvičícího vepříka ten origo klakson je prostě příšernej asi tam hodim ten, co máš na Ácovi ty .....
možná prošel, ale nepřejel bys ani práh u nich ve vratech...Vilda píše:
Zajímavý bylo, že si vůbec nevšímal rozměrů pneu a elektronů ... kdybych měl nazutý třeba dvacítky a na nich tenoučkou gumičku, tak bych prošel v pohodě ....
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Kdybych tohle věděl, jak na tomhle STK kašlou na rozměry pneu a disků, tak jsem možná jako první měl na Ácovi 17ky abych se přiznal, tak nikdy jsem nedával na auto jiný kola než ty, co byly povolený ....Martun píše: možná prošel, ale nepřejel bys ani práh u nich ve vratech...
Ale esteticky je rozdíl markantní .... mezi průměrem 14 a 15 je rozdíl skoro neznatelný, ale hodit na Ácu 16ky nebo 17ky, to už bouchne do očí
Díky tomu, že jsem byl vždycky za vzorňáka ( co se týče rozměrů), tak jsem nepoznal ten zážitek z velkých kol taky jsem vždycky razil názor, že větší balón a menší průměr zajišťují lepší jízdní konfort .... ale je to omyl po přechodu na větší kola a menší profil se žádné negativní překvápko nekonalo ... naopak, Áca je stabilnější ve všech režimech jízdy a ani na rozbitých silnicích to není k horšímu ....
Tady je vidět nastavení priorit na různých stanicích technických kontrol .... na jedné bazírují na určitých věcech a na další je to úplně jiný ... možná koupim nějaký super velký kola a narvu je na Acouše a za dva ročky sem v klídku přijedu na prohlídku
- ZdeněkSvoboda
17ky měl, tuším, legálně DavidC3
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Jo, akorát David C3 si dodnes ještě nepřečetl mou pozvánku na poslední sraz, kterou jsem posílal v půlce srpna. Takže kdoví, jak je na tom jeho Áca, když tenkrát prikúpili tú Škodu...
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Vilda píše:Kdybych tohle věděl, jak na tomhle STK kašlou na rozměry pneu a disků, tak jsem možná jako první měl na Ácovi 17ky abych se přiznal, tak nikdy jsem nedával na auto jiný kola než ty, co byly povolený ....Martun píše: možná prošel, ale nepřejel bys ani práh u nich ve vratech...
Ale esteticky je rozdíl markantní .... mezi průměrem 14 a 15 je rozdíl skoro neznatelný, ale hodit na Ácu 16ky nebo 17ky, to už bouchne do očí
Díky tomu, že jsem byl vždycky za vzorňáka ( co se týče rozměrů), tak jsem nepoznal ten zážitek z velkých kol taky jsem vždycky razil názor, že větší balón a menší průměr zajišťují lepší jízdní konfort .... ale je to omyl po přechodu na větší kola a menší profil se žádné negativní překvápko nekonalo ... naopak, Áca je stabilnější ve všech režimech jízdy a ani na rozbitých silnicích to není k horšímu ....
Tady je vidět nastavení priorit na různých stanicích technických kontrol .... na jedné bazírují na určitých věcech a na další je to úplně jiný ... možná koupim nějaký super velký kola a narvu je na Acouše a za dva ročky sem v klídku přijedu na prohlídku
Kdo Ti zaručí že se to za dva roky nezmění? Není lepší je tam legálně dopsat?
.........
MICHAL77 .... nevim, jestli jsi si všimnul smajlíků ale to s těma velkýma kolama byla sranda ....
Popravdě jsem v práci a smajlouni se mi zde neukáží, buhužel. Jinak není to jen o komfortu jízdy, je to i o spotřebě atd. Jinak dopsat kola není až takovej problém, na rapidovi jsem měl napsané legállně 15" a gumu 205/45 (v reálu jsem to vydržel měsíc), na první R19 jsem nechal dopsat 16", ale stačily 14".
.........
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
david ma mimco, jazdi fabkou.. accent myslim este existuje, posledne roky mal uz vsak 15tky.. ma teraz zrejme ine veci ako chodit semGandalf píše:Jo, akorát David C3 si dodnes ještě nepřečetl mou pozvánku na poslední sraz, kterou jsem posílal v půlce srpna. Takže kdoví, jak je na tom jeho Áca, když tenkrát prikúpili tú Škodu...
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023