no to zkus viď, ale tejka ho na 14 dní nezatěžuj tímhle, jede do Itálie za italama a italkama no, ale zkus to i tak třeba si Tě přibalí do kufruKyrglík píše:Byla by třeba šniclárna a Tiburon...To by šlo,ne???Zkusím to asi navrhnout co na to Borek....
Aktualni spotreba
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
- Reklama
Jo jo,do kufru...Nejdřív do sudu s kyselinou,pak si mě dá do kufru a šup se mnou do Orlický přehradyJouda píše:no to zkus viď, ale tejka ho na 14 dní nezatěžuj tímhle, jede do Itálie za italama a italkama no, ale zkus to i tak třeba si Tě přibalí do kufruKyrglík píše:Byla by třeba šniclárna a Tiburon...To by šlo,ne???Zkusím to asi navrhnout co na to Borek....
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
orlík = tyglíkKyrglík píše:Jo jo,do kufru...Nejdřív do sudu s kyselinou,pak si mě dá do kufru a šup se mnou do Orlický přehradyJouda píše:no to zkus viď, ale tejka ho na 14 dní nezatěžuj tímhle, jede do Itálie za italama a italkama no, ale zkus to i tak třeba si Tě přibalí do kufruKyrglík píše:Byla by třeba šniclárna a Tiburon...To by šlo,ne???Zkusím to asi navrhnout co na to Borek....
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Hele,já ti dám Tyglíka!!!Joudo jeden Joudovatej....Jsem KyrglíkJouda píše:orlík = tyglíkKyrglík píše:Jo jo,do kufru...Nejdřív do sudu s kyselinou,pak si mě dá do kufru a šup se mnou do Orlický přehradyJouda píše: no to zkus viď, ale tejka ho na 14 dní nezatěžuj tímhle, jede do Itálie za italama a italkama no, ale zkus to i tak třeba si Tě přibalí do kufru
Hyundai Coupé 2.0 16v
-
- Kontaktovat uživatele:
Ach jo.. tak mám zase smůlu.. i když.. někdy bys moh třeba zůstat doma ty a já bych vyvez rodinuBorek píše:Čéče,musíš vydržet na adopci.Auto mám jen pro čtyři(já,manželka a 2 dcery=plno) a poslouchat jak se hádáš s drerama,kdo dnes zůstane doma a nejede na výlet...... Zítra jim řeknu,že k moři beru synka Martase a jedna zůstává doma....... to by byl mazec.
Jsou to moje princezny(i s královnou-manželkou )a zatím je měnit nebudu.
No nic.. už mlčim.. radši se budu držet svýho rozbitýho nárazníku
spotreba
Zdravim fandy hyundai.Se spotrebou jsem na tom hodne spatne dokazu jedit i za 15 litru na stovku ale to bude jen tezkyma botama.Nemate nekdo najaky typ jak dostat do motoru 1.8 16v GT vic koniku??Mam verzi pro mimo evropsky trh coz znamena obsah 1836 a ne 1750.Potrbuju to moc nutne.mam to auto uz skoro 4 roky a nic lepsiho jsem si nemohl prat.Zadny problemy ani starosti s tim nemam.
sem fanatik do techto vozu vlastnim Hyundai Lantra 1.8 16v GT verze pro mimo evropsky trh.
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Bando chlípná ,svůj harém nedám.S tím věkem to berte tak-průměr roků dcer a manželky je necelých 20 ,takže vlastně v průměru nejlepší roky.
Teď ke spotřebě.Minulý rok jsem tuhle cestu na dovolenou jel se spotřebou mírně pod 8l.Teď jsem koupil střešní nosič,tak jsem zvědavý,jak spotřeba stoupne na stejné trati.
Teď ke spotřebě.Minulý rok jsem tuhle cestu na dovolenou jel se spotřebou mírně pod 8l.Teď jsem koupil střešní nosič,tak jsem zvědavý,jak spotřeba stoupne na stejné trati.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Ac se mi to zda neuveritelne,s dvoulitrem jezdim za 6,2-6,6 litru...prestal jsem brat na Pap Oilu apod...beru Omv Super 100 (35,3),V-Power Racing(35,9) a nebo klasickou 95 od Essa,Shell nebo Benziny (31.4-32.5)...a je to znat. Hodne je poznat na spinani klimy. A kvuli par desetnikum jezdit nekam "do traktorky" asi fakt nema vyznam.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
V rijnu jsem psal: Tak tak, i ja mam v papirech N91, dosud ho tam ale nikdo nenalil...
...musi se zkusit vsechno...v servisu mi rekli, at 91 neberu, protoze je to stelovany na 95, i kdyz technicak rika neco jinyho...
91 jsem parkrat nabral, ale spotreba na stejny trase pokazdy jinak a klima tomu nesvedci.
...musi se zkusit vsechno...v servisu mi rekli, at 91 neberu, protoze je to stelovany na 95, i kdyz technicak rika neco jinyho...
91 jsem parkrat nabral, ale spotreba na stejny trase pokazdy jinak a klima tomu nesvedci.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
skoro nic
do pda si zapisuju pri tankovani. Tady soulacky (60%mesto, kratke vyjezdy po okrskach) dlouhodobe 6.6litru ( nekolik nadrzi). Ted jsem byl v chorvatsku, dalnice do zadaru 5.9l (rychlosti tak 100-120), po 'jadransky magistrale', vyletech a prejezdu bosny do slavonskyho brodu (2nadrze) to slo na 5.6litru, po dalnici zpatky na +-6litru. Kdyz jsem ho testoval tady na dalnici na velkou dalku (130-140) tak to slo i nad sedum. Ta spotreba ve meste me prijemne prekvapila.
Akorat mam pocit, ze to bere trochu vic oleje.
Akorat mam pocit, ze to bere trochu vic oleje.
hyjee accent 1,3i, trifutra