Ahoj kucí,je super si tady o tom napsat,doživotní náplň existuje

,to je přesně to co potřebuje výrobce,co nejdříve vyměnit auto

.Taky jim na to .....,auto jsem koupil,mělo najeto 97 tis.Jako majitel krásného zachovalého auta jsem zajel do autorizáku

,více nikdy

.Dle kontroly vše ok,vše vyměníno dle servisních intervalů,nemusím nic řešit

.To že mi za týden upadla řemenice z gumového silenbloku tady ani nebudu rozebírat,ani si nechci představit co všechno se mohlo stát.Okamžitě rozvody oleje apod. co je důležité.Sice nemám přístup na mašinu na výměnu oleje v automatu,ale po všech možných názorech a doporučeních jsem zvolil postup jak tu někdo píše výše,aspoň něco.To co jsem z převodovky vypustil nechtějte ani vědět,olej měl konzistenci jak přípravek na nádobí CIF,tím ho nechci urazit,nádobí myje dobře

.Do převodovky ale nepatří

,očekával jsem nejhorší,ale musím konstatovat,že převodovka drží,má dalších 150 tis.,řadí plynule a bez problémů

,musím zaklepat

.Olej měním cca po 60 tis. i s filtrem a pro jistotu při každé výměně oleje v motoru(15 tis.) měním na převodovce filtr,je šroubovaný z venku a těch 145 kč co stojí mne nezrujnuje.První výměnu jsem dělal 10 litrů oleje,vypustit,dolít,projet,vypustit,dolít,projet,zvolit všechny režimy.Teď už měním jen šest litrů(co vyteče) a můžu říci,že olej je jen tmavý,ale krásně olejový,již žádný CIF

.Prostě kdo má své auto rád,musí mít spoleh na servis a nebo si to dělat sám a nebo mít aspoň možnost návštěvy na dílně při práci.Přeji mnoho šťastných kilometrů všem automaťákům