1 - No tak to info o ŘJ Xsara 1,6/16 (Bosch ME 7.4.4) bylo spíše na odlehčení tématu -že tyhle věci něco vydrží. (mimochodem stalo se to cca v roce 06 - 07 už nevím a auto má teď 235000 a ŘJ motoru je fakt to poslední co mě trápí).
2 - samostatný "kondiční" nabíječ je zpravidla k vidění ve formě krabičky přímo do zásuvky 230V a sek. okruh je připojen delší dvojlinkou (jde přicvaknout dveřmi) a klasickou samicí do zásuvky 12V v autě aby se mohl jednoduše připojit/odpojit během dne (nebo na noc), a aby to zvládl i laik. Takže jediný problém je kam vedle park. místa umístit zásuvku 230V.
3 - tak třeba jednotka BSI (a některé další) i v klidovém stavu testují určité koncové stavy mech. kontaktů a průběhy proudů v palubní síti - např. má několik pokusů o standby režim dveří a pokud si na ně Pat nebo Mat přilepí dráty od alarmu natvrdo tak se mu prostě centrál i tímhle malým proudem blokne (lepší varianta je jen centrál). Viděl jsem samovolně se náhodně otevírat boční posuvné dveře C8 v klidu na parkovišti (Sherlog

.. a protože neznám korejce (a nebudu náhodně zkoušet připojovat cosi kamsi, už mě to nebaví, možná už to někdo zkusil, IX má jen 5kkm a stejně jezdí 99% žena - krátké trasy - časté starty) tak jsem si řek že se třeba zeptám protože to s tou baterkou se mi osvědčilo...
Ještě edit:
to soban: Díky
Zajímalo mě to taky proto že spousta nových malých kompakních nabíječek je řešena na principu spínaných zdrojů a při řízení procesu nabíjení procesorem je velmi jednoduché regulovat nabíjecí proud do baterky pulzně - baterce se to líbí ale co na to na to okolní připojené kurvítka ve formě počítačků. Je fakt že staršímu frantíkovi udržovačka (cca 20V naprázdno / 20 mA při max proudu - napětí se srovná něco přes 14.6V) nevadí. No a svoji hlavní nabíječku (analogový automat WU) holt nebudu na korejce natvrdo připojovat. Koupím ženě nějaké to nové mini udělátko (LIDL a spol.) občas ho připojím pod kapotu a bude.