16' alebo 17' na I30 Kombi
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: 16' alebo 17' na I30 Kombi
Ty Dezenty jsou cajk. Pneumatiky snad jen pohlídat rychlostní index co je v TP.
i30 kombi MY2022 1.0 T-GDI, Engine Red, Family Smart (od 16.3.2022)
Focus Mk.2 kombi MY2007 1.8, Rudá metalíza!, Ghia (16.3.2016 - 16.3.2022)
Focus Mk.2 kombi MY2007 1.8, Rudá metalíza!, Ghia (16.3.2016 - 16.3.2022)
- Reklama
tiež riešim zimnú výbavu
Tak isto som ostal na 16", jednak kvôli dodatočnému tlmeniu a zároveň disk+pneu sú v R16 lacnejšie
Rovnako som rozmýšľal aj nad tými Dezent TZ (grafitové) samozrejme najviac sa mi páčili v kombinácií čierne lakované/leštené ale potom som na zimu od tých leštených upustil
veľmi som zvažoval aj Dezent KS radu, ale nakoniec som zobral KB, k tomu Pneu Continental WinterContact TS 870 205/55 R16 91H
Tak isto som ostal na 16", jednak kvôli dodatočnému tlmeniu a zároveň disk+pneu sú v R16 lacnejšie
Rovnako som rozmýšľal aj nad tými Dezent TZ (grafitové) samozrejme najviac sa mi páčili v kombinácií čierne lakované/leštené ale potom som na zimu od tých leštených upustil
veľmi som zvažoval aj Dezent KS radu, ale nakoniec som zobral KB, k tomu Pneu Continental WinterContact TS 870 205/55 R16 91H
i30 Hatchback PLAY 1.5 T-GDI 7DCT
lity kola jsou ruznych kvalit .. origo by mely byt sazka na urcitou vyssi kvalitu, protoze je vyrobce mel radne otestovat. Pak je kategorie kvalitnich treba ty Dezenty jsou docela a nejsou drahy a pak je kategorie levnych nekvalitnich - kdyz kouknes na na youtube uvidis co se muze stat s levnym litakem kdyz vlitne do diry - rupne a jsi nejen bez kola, ale samo pneu a bez kola muzes skoncit s autem ve skarpe .. to fakt nechces.
ad velikost - 16 je urcite rozumny kompromis, jestli 17 tak tak na leto - na zimu je lepsi mit uzsi kolo a v zime ocennis i vetsi tlumeni na mensich kolech
a znacku vyber podle testu, ale taky podle toho kam jezdis - treba na snih je asi nejlepsi Michelin Alpin, ale zase jak casto jezdis ciste po snehu ze, takze prolistuj testy a premyslej v cem ta ci ona guma exceluje a kde ztraci a jak zapadaji jejich vlastnosti do nejcastejsiho uziti v zivote tveho mazlika
koukni treba na
https://www.youtube.com/watch?v=RipM4-ouIWM
ad velikost - 16 je urcite rozumny kompromis, jestli 17 tak tak na leto - na zimu je lepsi mit uzsi kolo a v zime ocennis i vetsi tlumeni na mensich kolech
a znacku vyber podle testu, ale taky podle toho kam jezdis - treba na snih je asi nejlepsi Michelin Alpin, ale zase jak casto jezdis ciste po snehu ze, takze prolistuj testy a premyslej v cem ta ci ona guma exceluje a kde ztraci a jak zapadaji jejich vlastnosti do nejcastejsiho uziti v zivote tveho mazlika
koukni treba na
https://www.youtube.com/watch?v=RipM4-ouIWM
i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW