(/-/) Accent 2002 styling .:news:.
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
díky moc kluci, pokud se mi povede sehnat všechny potřeby návod jistě udělám, hlavním problémem zůstávají ty kruhy, zdeněk mi zkušebně něco objedná z sharkracingu a pokud ta věc dorazí, půjdou na řadu další včetně angel eyes a kdyby to nevyšlo tak se to dá vyrobit, takže návod si ymslím bude
Hyundai Accent 1.5 Clean Silver
- Reklama
- omartinek
- **
- Kontaktovat uživatele:
Teda tam jsou nadherny kousky,jeste aby se tam clovek vyznal a nebylo to v angline.Proc nemuzou byt nejaky takovy obchody taky u nas?Ty kliky jak vnitrni a vnejsi jsou nadherny.
Hyundai Accent GLS 1,5 12V 66kW, r.v 2001, klima, ABS, centrál, 2x airbag, modrá metalíza, el.okna + zrcátka + anténa, mlhovky, loketní opěrka, sportovní pedály, dětská autosedačka
Zdravím všechny kolegy hyundaijáky
po dlouhé době bych tu měl novinky, sice věci už mám doma celkem dlouho ale ne a ne se dokopat k tomu je sem hodit, znáte to
takže mám nějaké nové zboží od zděnka viz. fotky, jedná se o vnitřní kliky, nápis verna (accent v korejštině se tak jmenuje), dále angel eyes kruhy, vystřelovací klíč a konečně carbonová hlavice řadičky
v čem vás musím zklamat tak je že na svém místě je zatím jen řadička, protože ta už potřebovala výměnu, abych vysvětlil ten karbon, tak karbon by mě být ve finále po celém interiéru, ruční brzda, pedály, létkové výplně dveří a sem tam ještě někde občas
zatím jsem teda víc nenainstaloval, což by se ale v létě mělo změnit, za necelé dva měsíce začínám dělat řidičák a tudíž budu přes léto pečlivě makat, zatím auto stojí hezky v garáži a občas s ním vyjede mamka, takže nechci aby mi nové věcičky hned "ošoupala"
zde fotky:
Ale abych vás přeci jen nezklamal že nic nedělám tak něco přeci jen, odjakživa se mi příliš dvakrát nelíbila mlhovka umístěná v nárazníku, tak jsem se rozhodl že když budu mít nová světla tak proč něco neudělat s tímhle tudíž sjem se rozhodl jí zadělat, mlhovka se přesune do hlavního světla místo jedné couvačky a díra se zahladí(za pomoc kolem toho děkuji rastymu) sice jsem to ještě nedokončil ale alespoň vám ukážu jak váš accent vypadá bez nárazníku
Prozatím vše, doufám že až budu psát příště bude hotovo jinak další a hlavní plán je vzít hunáče k panu klempířovi (kdybyste o někom šikovném z okolí prahy nebo středních čech věděli byl bych rád za info), jelikož nám začaly lehce kvést zadní lemy ze vnitř a pár malých místeček a nakonec aby nám zadělal boční blinkry, toť zatím vše
po dlouhé době bych tu měl novinky, sice věci už mám doma celkem dlouho ale ne a ne se dokopat k tomu je sem hodit, znáte to
takže mám nějaké nové zboží od zděnka viz. fotky, jedná se o vnitřní kliky, nápis verna (accent v korejštině se tak jmenuje), dále angel eyes kruhy, vystřelovací klíč a konečně carbonová hlavice řadičky
v čem vás musím zklamat tak je že na svém místě je zatím jen řadička, protože ta už potřebovala výměnu, abych vysvětlil ten karbon, tak karbon by mě být ve finále po celém interiéru, ruční brzda, pedály, létkové výplně dveří a sem tam ještě někde občas
zatím jsem teda víc nenainstaloval, což by se ale v létě mělo změnit, za necelé dva měsíce začínám dělat řidičák a tudíž budu přes léto pečlivě makat, zatím auto stojí hezky v garáži a občas s ním vyjede mamka, takže nechci aby mi nové věcičky hned "ošoupala"
zde fotky:
Ale abych vás přeci jen nezklamal že nic nedělám tak něco přeci jen, odjakživa se mi příliš dvakrát nelíbila mlhovka umístěná v nárazníku, tak jsem se rozhodl že když budu mít nová světla tak proč něco neudělat s tímhle tudíž sjem se rozhodl jí zadělat, mlhovka se přesune do hlavního světla místo jedné couvačky a díra se zahladí(za pomoc kolem toho děkuji rastymu) sice jsem to ještě nedokončil ale alespoň vám ukážu jak váš accent vypadá bez nárazníku
Prozatím vše, doufám že až budu psát příště bude hotovo jinak další a hlavní plán je vzít hunáče k panu klempířovi (kdybyste o někom šikovném z okolí prahy nebo středních čech věděli byl bych rád za info), jelikož nám začaly lehce kvést zadní lemy ze vnitř a pár malých místeček a nakonec aby nám zadělal boční blinkry, toť zatím vše
Hyundai Accent 1.5 Clean Silver
- CentriFUGA
- *
- Kontaktovat uživatele:
lidi, když sme u těch dodělávek a tak koukněte se na tenhle můj dotaz prosím:-) ... díky
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?t=8342
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?t=8342
Hyundai Accent Edition 2000; 1.3i 12V 63kW; r.v. 2000
JAWA 350/640-0-00 SPORT, r.v. 1992 - probíhá renovace
ČZ 125/453.05 De Luxe, r.v. 1965
JAWA 350/640-0-00 SPORT, r.v. 1992 - probíhá renovace
ČZ 125/453.05 De Luxe, r.v. 1965
- TechGen
- **
- Kontaktovat uživatele:
Byt na Tvojom mieste tak vyberiem aj ten zadny kovovy naraznik a absorbery narazov, vycistim ich od hrdze a aspon dvakrat streknem. Ja som to tak spravil, ked som dopasovaval predny - je na nom sest striekanych vrstiev. Skratka sa na to nedalo divat.
A pripajam sa k nazoru ze tie doplnky vyzeraju velmi dobre.
A pripajam sa k nazoru ze tie doplnky vyzeraju velmi dobre.
Červené superžihadlo Accent 1,5 12V 1996 (audio drvič okien - 1390 W)
http://www.hitechweb.genezis.eu/?page=_fcc1.htm
http://www.hitechweb.genezis.eu/?page=_fcc1.htm
Až budeš mít funkční ten vystřelovák tak dej vědět,taky o něm uvažujiKubin píše:Zdravím všechny kolegy hyundaijáky
zde fotky:
Hyundai Accent LC 1.3 12V,3dvéřák,prodán
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003