Takže co mám za provedené úpravy, sundané označení vozidla a zakoupil jsme novou houkačku-fanfáru, protože původní mik mik houkačka začala dosluhovat a ten ton jak z favoritu mi prostě neřpišel dostačující, takže jsou dvě nové fanfáry, troubí to opravdu pěkně a nahlas

teď úpravy co plánuju v nejbližší době, černé folie, na které už mám skoro našetřeno, budou co nevidět, dále jsem opravil původní poklice, ze kterých ses loupla barva a byly občas jeté o obrubník(na nová kola fakt nemám, ale kandidáty už vyhlídlý mám) a kamarád mi přivezl z bulharska takový hezký detailík, čepičky na ventilky s logem hyundai

take další úpravy co plánuju jsou defelektory předních oken, laďený výfuk, ale chtěl bych něco co není slyšet 2 km daleko a klepou se při průjezdu skleničky, pokud máte nějaký typ, tak velice rád uvítám

a další věc nalakování brzdových třmenů do stříbrné barvy jako má auto a zadní černá světla, nevíte někdo jestli se to dělá jinak než sprejem? třeba nějaké folie jako na skla? díky

tak to je zatí asi tak vše, budu rád za každý příspěvek co si o tom myslíte, za každou radu, námět, zatím kucí