kokroff píše:Cau Sloto, muzes prosim Te zmerit prumer futra i tech pistku, meril jsem vsech 6 co mam,
no, ja viem 100% ze mne to robi ta vola, ked som osahaval vsetky strmene tak vola bola, to si opisal spravne /ulozenie je volne, nie s presahom

/ ale ta moja nestatsna brzda ho mala podstatne vacsi, ako som pisal vyssie, samotny skoleny H technik mi to potvrdil ked to videl....
kazdopadne ASAP ocakavam balik z ciech, nakoniec som donata ukecal a dal mi ten drziak lacnejsi, / mal som niekde doma zapatrosene 500kilo, vasu Bozenku Nemcovu/ tak som ho razom minul. Samozrejme ze kalkulujem s tym ze to moze byt rovnako alebo priblizne alebo vobec vyplieskane. Kazdopadne ked to pride zmeram aj diery a aj kolicky, lebo tie mi posiela tiez ako som si vsimol na fotke z mailu...... Ospravedlnujem sa vsak ze v dohladnej dobe nemozem zmerat inkriminovany objekt, nakolko nenam cas a ani prostriedky to zrealizovat, ale slubujem ze dodam rozmery z vrakoveho ND a casom ked sa dostanem k vymene cca 2 tyzdne dodam aj z povodneho dielu
tak zatim, dovi dopo....