miv, ta med je na dva kusy, mal som to + - pripravene, svorku s tym Lkom (vyrobene s pasoviny 50x5) a pasovinu 20x5 a vsetko ostatne som dopasovaval na kolene...
Co ma prekvapilo, bolo pripojenie minus polu na kasnu. Bolo tam kablove oko prilozene na nalakovanej karoserii pritiahnute ciernym srobom.
Zosilovac trochu kuri, ale ze by to malo mat vplyv na klimu v aute, to asi nie... Umiestnenie pod sedackou som rozhodol koli tomu, ze som nechcel zapratavat kufor a kable maju byt co najkratsie...
Tie prechodky vo dverach, tak to bol najvacsi oriesok. Planoval som konektory prevrtat a tahat kable vkuse. Na strane spolujazdca by to slo, ale na vodicovej strane bol konektor skoro plny

. Ta vymena bude mat svoj zmysel aj tak. Ide o to ze pouzity repro kabel ma tensie jednotlive vlakna, je kruteny, ma lepsie tienenie. Povodny bol asi 1,5 mm2 a ked som nechcel vrtat do kasne a do dveri, tak mi nezostavalo nic ine, len to vyuzit. Pouzil som cin s primesou striebra a nakoniec, kable musis tahat k zosilovacu cize sa nedaju vyuzit povodne...
V konecnom dosledku to hra dobre
adam, vpredu mam DLS R6A a vzadu Sinus Live SL240 co je momentalne najslabsi clanok zostavy, casom urcite vymenim vysky za NEO 25 prip. nove 28