MexicanMexican píše: ↑21 pro 2020, 07:18 ta ix55 je pekna. stale vsak nedokazem najst dovod si nieco takeho kupit
- netaham lode ani privesy s autami (B+E nemam)
- nemam 3 deti a labradora ktore vozim na chatu v horach
- nejazdim roadtripy tak aby som musel zdolavat 4x4 cesty s potrebou prespavat v aute
zvysok beriem v ceskej kotline paradoxne ako nevyhodu. V Brne s tym nezaparkujem prakticky v ziadnom z parkovacich domov v centre. Na spotrebe navyse by mi to rocne zobralo par ubytovani v hotelu. Na servise (zvysenych nakladoch a cenach dielov) navyse dalsich par velmi slusnych veceri po Europe. Ale v zasade proti takym autam nic nemam. Len si myslim, ze su napr pre motorkarov celkom nebezpecne, v podstate na urovni dodavky (zle sa robi line split, nevidim cez to co sa deje vpredu)
je to ale len nazor na ktorom vlastne v konecnom stave nezalezi
v pořádku, já ti ho neberu
Máme jen jedno dítě, labradora ANO , na hory jezdíme tady v ČR,
Mám rád vyšší posez, mít přehled co se děje předemnou.. pokud nejedu za kamionem žejo.. Mám rád prostor..
Proč mám být nebezpečný pro motorkáře? Tím že jedou tak rychle že jsou u mě "TEĎ"? Tím že neustále myškují? Tím že když jsme v koloně, levý pravý pruh, oni jedou uprostřed? Upozorňuji že proti motorkářům nic nemám!! Sám se jim uhýbám, když se ke mně blíží.. Dám jim prostor, ať si jedou..
Tím že jim překážím ve výhledu? Co by dělal takový řidič dodávky neřku-li kamionu?
Mimochodem, když jsi narazil na nákupní centra, chtěl bych upozornit že se vejdu a že tu jezdí mnohem vyšší osobní auta.. Mam několik známých co mají Multivana, Transportera..