Tak já trošku něco přidám k benzínu 1.4
Problém se studeným motorem po výměně FW v řidící jednotce definitivně pryč - vyzkoušeno při různých teplotách. Chladicí kapalina byla dolita a po 700km(dálnice) se to ani nehlo, takže to byla asi jen nějaká bublina...
Minulý pátek jsem to projel do Prahy na výstavu motorek, takže na dálnici(bydliště>Olomouc>Brno>Praha a zpět) je to naprosto v pohodě, cestovní rychlost okolo 140 stabilně. Při tacho 130 spotřeba zhruba 7,5; při tacho 140 spotřeba zhruba 8l. Měřeno výpočtem litry/km. Jinak odchylka tacho je při 140 asi 9-10km, tzn. reál 131-132(pomohla navigace

).
Palubák mi ukazuje průměrnou spotřebu asi o 0.4 mín než je skutečnost, nevím čím by to mohlo být. Vím, že to je jen přibližně, ale o půl litru mimo je celkem velká odchylka

. Nevím jestli to nemůže být tím v-powerem, ale to snad ne. A taky mě překvapilo, že je to míň, vím , že jste tady psali, že vám to ukazuje víc, teda alespoň Andy4 u dieslu, pokud se pamatuji dobře...
Jinak naprostá spokojenost. Trošku jsem si stěžoval, že mi tam něco drnčí, ale úplně jsem zapoměl na brýle ve stropním držáku

, takže je po vrzání
Tak asi tak, tak ať Vám to jezdí...
BTW : Atrexi, už máš vyměněný FW ?