Moje druhá láska..... jedna stopa :-)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: Vilda - Můj Accent 1.6 CVVT ( celadon blue ) říjen 2008
Zdar chlapci .... dneska ráno jsem si zašel na Dopr. insp. pro řidičák na Yamajku a když vylezlo sluníčko, vyrazil jsem na první legální jízdu po okolí oblečení na mašinu mám dost dobrý a tak mi nebyla ani zima. Nemohl jsem Viraga nabažit a tak jsem jezdil skoro dvě a půl hodiny Až teprve hlad mě zahnal domů .... jinak super zážitek, který jsem před tím nezažil
Zítra odpoledne uděláme s klukama z hospody menší projížďku kousek dál .... musíme ještě využít přijatelné počasí jakmile napadne sníh, bude to v háji foto dodám později ...
Zítra odpoledne uděláme s klukama z hospody menší projížďku kousek dál .... musíme ještě využít přijatelné počasí jakmile napadne sníh, bude to v háji foto dodám později ...
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
- Reklama
Tak Vildo gratuluji! Tvoje pocity plně chápu, taky jsem zažíval pocity euforie z otevřeného prostoru, když jsem proháněl kabriolet..
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Taky jsem řídil kabrio, ale motorka je úplně něco jinýho ..... obsah 550 je už dost velkej a to zrychlení je prostě úžasný a hlavně tu sílu cítíš přímo na těle Chvílema jsem měl pocit, že mi mašina ujede z pod zadku .... stovku tam máš během šesti vteřin ale osolit jsem si to dovolil jen rovném úseku .... přece jen, už je zima a přilnavost pneumatik motorky je dost špatná
Tak nějak si nedokážu představit, jak asi pojede Virago 1100 protože jestli je pětikilo tryskáč, tak jedenáctka musí být raketa
Tak nějak si nedokážu představit, jak asi pojede Virago 1100 protože jestli je pětikilo tryskáč, tak jedenáctka musí být raketa
Vildo, uzivej si dokud to jde... zima bude nekonecna
Ale i kdyz to mozna jeste nevis, slysim tam uz cervicka pochybnosti, co takhle vetsi motor Staci par stovek km a vykon Ti prijde tak akorat dostatecny. Ale mozna mas silnou vuli a cervickovi odolas
Ten pocit na dvou kolech je skvely, protoze clovek vsechno vnima bezprostredne a nefiltrovane. Nejen proud vzduchu, ale vibrace a zvuk motoru, jeho zatah, zrychleni, naklony do zatacek... dokonce i vune, kdyz vyjedes do poli nebo lesa
Ale i kdyz to mozna jeste nevis, slysim tam uz cervicka pochybnosti, co takhle vetsi motor Staci par stovek km a vykon Ti prijde tak akorat dostatecny. Ale mozna mas silnou vuli a cervickovi odolas
Ten pocit na dvou kolech je skvely, protoze clovek vsechno vnima bezprostredne a nefiltrovane. Nejen proud vzduchu, ale vibrace a zvuk motoru, jeho zatah, zrychleni, naklony do zatacek... dokonce i vune, kdyz vyjedes do poli nebo lesa
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Ale jo Gandalfe ..... dokážu si představit to, že začnu pokukovat po silnější verzi Viraga 1100 ale ne větší jediným ekvivalentem Yamahy Virago, je Yamaha Drag Star a co jsem četl, tak zaostává jednak výkonem a není zdaleka tak obratná při jízdě, jako moje nynější Yamajka Taky je trochu větší a měl bych s ní problém při parkování ... mám jen řadové stání a ne plnohodnotnou garaž
Takže možná jako hudba budoucnosti .... ale zatím mi bohatě výkonově stačí 535 na srazu si můžeš vyzkoušet její brutální zátah určitě pár let změnu neplánuju ale po zkušenosti s doděláním si řidičáku na motorku, o kterém jsem taky vždycky tvrdil, že ho dělat nebudu, protože ho nepotřebuju už nikdy nebudu říkat, že nikdy !!!!
Takže možná jako hudba budoucnosti .... ale zatím mi bohatě výkonově stačí 535 na srazu si můžeš vyzkoušet její brutální zátah určitě pár let změnu neplánuju ale po zkušenosti s doděláním si řidičáku na motorku, o kterém jsem taky vždycky tvrdil, že ho dělat nebudu, protože ho nepotřebuju už nikdy nebudu říkat, že nikdy !!!!
Víc než 1100 už by fakt bylo příliš. Bratranec měl před pár lety Yamahu MT 01, ta měla dvouválec do V 1700 ccm! A to byl hukot, sice výkon jen 90 koní, ale krouťák to mělo nějakých 150 Nm a hodně odspodu. Navíc nádherný zvuk... ale žralo to víc jak osobák, když tomu dával po dálnici tak 8-9 l/100
Tak Vilda psal o projížďce s kamarády "zítra odpoledne" a od té doby ticho... že by někde umrzl
Jestli ne, tak ať se laskavě svěří, jak se mu jelo v grupě, přece jen je to něco jiného, než sólo
Jestli ne, tak ať se laskavě svěří, jak se mu jelo v grupě, přece jen je to něco jiného, než sólo
Všechno dopadlo OK podrobnosti zdělím později .... byl jsem na jedno denní otočku v Mnichově a před chvilkou jsem přijel ráno vstávám do práce, takže se ozvu v pondělí a dodám nové fotky Yamajky...
Safra, Ty jsi ale vytizenej
Na info i fotky se tesim a jiste nejsem sam
Hlavne, ze je vse OK!
Na info i fotky se tesim a jiste nejsem sam
Hlavne, ze je vse OK!
Tak pondělí už bylo dávno, dnes dokonce plánovaná vyjížďka... tak doufám, že vyšla dobře, přes den myslím vůbec nepršelo. Snad přibude o to víc fotek a nějaký ten komentář
Včera byla vyjížďka okolím Prahy ( asi 55 kiláčků ) .... počasí nic moc, ale dalo se hlavně, že bylo sucho. Už si na Yamajku pomalu začínám zvykat a zjištuju, že spoustě darebákům na silnici, prostě dokážu v pohodě ujet ..... včera poprvé na dálnici překročena rychlost 130km/h a je to fakt fičák, ale už z toho nejsem tak vykulenej, jako ze začátku Jediná věc, kterou ještě musím mít, bude čelní plexi protože co s člověkem dělá vítr, když jede rychleji, to je síla ... chvílema jsem myslel, že se neudržim řidítek !! JInak Virago, už je komplet ostrojený doplňkama .... dneska dorazily boční kožené brašny a tím bych pomalu končil, tedy kromě již zmíněného čelního plexi.
Fotky se pokusím dodat během zítřka, protože hlídáme vichřici ( starší vnučka ) a kam se na ní hrabe rozvášněná motorka dopoledne půjde s bábou někam na couračku a já se pokusím dohnat resty .... ale nic na beton raději slibovat nebudu, co kdyby náhodou nikam nešly
Fotky se pokusím dodat během zítřka, protože hlídáme vichřici ( starší vnučka ) a kam se na ní hrabe rozvášněná motorka dopoledne půjde s bábou někam na couračku a já se pokusím dohnat resty .... ale nic na beton raději slibovat nebudu, co kdyby náhodou nikam nešly
Koukám že Gandalfíček je snad víc nadrženější než ty Vildo.. nemůže se dočkat dalšího tvého zážitku..
Panejo, tys to prohnal panečku. Máš to chvilku a už atakuješ max povolenou hranici Prosímtě kolipak to umí uhánět max??
Panejo, tys to prohnal panečku. Máš to chvilku a už atakuješ max povolenou hranici Prosímtě kolipak to umí uhánět max??
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Jak to vypadá, tak Gandalf už asi motku zazimoval .... a teď po nás hazardérech, chce zážitky ale jinak se jezdit dá i teďka, mám dost dobrý hadry a zima na tom není. Konec bude s prvním sněhem ....Martun píše:Koukám že Gandalfíček je snad víc nadrženější než ty Vildo..
Maximálku má Virago 150 km/h ..... ale ideání rychlost je mezi 80 - 100 km/h na to přece chopper je " VVM " vyhlídková, výletní motorka
Chlapi, špatně čtete Já nezazimoval, ale prodal a nový budu kupovat až na jaře
Je pravda, že to není pěkná představa, když nemůžu ani zajít do garáže... teda můžu, za autem Ale je fakt, že občas stojím venku a říkám si - safra, dnes by to šlo (ale není na čem)
Já si klidně na fotky počkám, to zas žádný kvalt.
A to plexi Ti jedině doporučuji, samozřejmě to trochu změní vzhled motorky, ale to je na vkusu každého soudruha. Já bych bez slušného plexi nevyrazil. Odkloníš sice vzduch z hrudníku, ale na kolena nebo kotníky bude fučet pořád. U Vildy ale nepochybuji, že se vybavil řádně
Je pravda, že to není pěkná představa, když nemůžu ani zajít do garáže... teda můžu, za autem Ale je fakt, že občas stojím venku a říkám si - safra, dnes by to šlo (ale není na čem)
Já si klidně na fotky počkám, to zas žádný kvalt.
A to plexi Ti jedině doporučuji, samozřejmě to trochu změní vzhled motorky, ale to je na vkusu každého soudruha. Já bych bez slušného plexi nevyrazil. Odkloníš sice vzduch z hrudníku, ale na kolena nebo kotníky bude fučet pořád. U Vildy ale nepochybuji, že se vybavil řádně
Nojo Gandalfe já zapoměl, že si dvoukolku prodal sorry !!! Tak to Ti opravdu věřím, že to dost bolí ..... protože příležitost by byla, ale možnost není nechci se Ti do ničeho míchat, ale nebylo by lepší koupit mašinku teď, než čekat na jaro ?? Finančně, to v tuhle dobu vyjde určitě lépe, než před sezónou a byla by aspoň příležitost, si do garáže zajít něco poupravit, přeleštit atd. a můžeš mi věřit, že tuhle možnost hojně využívám i když já jezdím pořád, před chvílí jsem přijel a v oblečení, které jsem si na motorku pořídil, jsem se vrátil regulerně zpocenej údajně je v něm termovložka z nějakého převratného materiálu, ale paradoxně funguje, což je hlavní ...
Ale dost řečí ..... včera jsem osadil Yamajku předposledním doplňkem a to jsou boční kožené brašny. Všechno jsem si pořizoval přes int. prodejny, protože když člověk navštíví kamenný krám, tak mu přechází zrak nad cenovkami pod zbožím !! Takže jsem přišel na malou vychytávku .... v kamenném obchodě si veškeré zboží vyzkouším, aby mi sedělo a rozměry si nenápadně zapíšu no, a přihrnu se k pultu s tím, že budu platit kartou. Drtivá většina menších krámů karty nebere takže se slušně omluvím a naoko si jdu vybrat hotovost a s Bohem .... a pak podle zapsaných rozměrů objednám všechno přes internet, kde jsou ceny diametrálně odlišné, od cen v kamen. krámech.
Ale dost řečí ..... včera jsem osadil Yamajku předposledním doplňkem a to jsou boční kožené brašny. Všechno jsem si pořizoval přes int. prodejny, protože když člověk navštíví kamenný krám, tak mu přechází zrak nad cenovkami pod zbožím !! Takže jsem přišel na malou vychytávku .... v kamenném obchodě si veškeré zboží vyzkouším, aby mi sedělo a rozměry si nenápadně zapíšu no, a přihrnu se k pultu s tím, že budu platit kartou. Drtivá většina menších krámů karty nebere takže se slušně omluvím a naoko si jdu vybrat hotovost a s Bohem .... a pak podle zapsaných rozměrů objednám všechno přes internet, kde jsou ceny diametrálně odlišné, od cen v kamen. krámech.