Vycházejme z toho, že auta jsou různými výrobci ve stejné době v postatě dělaná podle stejných norem a tak v dané třídě jsou jejich vlastnosti obdobné, tím neříkám, že jsou úplně stejné. Pak bude záležet motivace ke koupi na stupni výbavy a designu vozu (tady je na tom

velmi dobře ve srovnání s ostatními značkami), ale pak i na servisní politice, neboli cenách ND a s ní souvisejícím zákaznickém přístupu. Není pravda, že je to jenom o lidech v jednotlivých servisech, protože základní politiku nastavuje vždycky výrobce a jeho prostřednictvím importér. O lidech je vždycky to něco málo navíc, co někde dostaneš a jinde ne. Co je ti platná 5 letá záruka, když za tu dobu vrazíš do sevisních prohlídek nějakých 80 tisíc (včetně oleje), což může být až nějakých 30% pořizovací ceny auta. Pak je lepší asi vzít auto třeba se základní záruční dobou nebo třeba tříletou, ale vědět, že na tom nenecháš kalhoty. Důsledek je ten, že zatímco v servisech

po mě chtějí u H1 za hodinu práce 1 050,- Kč (cena prohlídky kolem 10 500,- Kč plus ten olej, zatímco třeba u Renaultu 450,- Kč u Thalie nebo Dacie a 540 kč u dodávky. Záruční prohlídka tam nikdy nepřekročí 3 tis. Kč (jestli nic neopravují) a olej si mohu přinést bez jakéhokoli dohadování svůj. Výsledek - jezdím s Hyundajem s určitým typem prací k Renaultu a oni ho rádi opravují, neboť vědí, že tam vozím k opravám 3 vozy. A to pomíjím takové věci, jako, že u

v Butovicích se bez objednání 2 týdny dopředu do opravny nedostaneš, U R pak drobnosti řeší v průběhu směny a větší věci tak do týdne.
A to něco navíc: Například lakovou tužku koupím dnes u

za 380,- Kč. Na své vozy toto dává Renault jako pozornost zdarma na požádání. Nebo žárovky, někdo tu psal, že mu za výměnu 2 žárovek vypálil za práci přes 400,- Kč. Mne loni v zimě za mrazu praskla žárovka cestou do práce u Dacie. Protože ruce tuhly tak, že to nebylo možné opravit na cestě, zajel jsem do R servisu, kolem kterého denodenně jezdím. Výsledek - žárovku sice nevyfasovali, vzali mojí náhradní, ale vyměnili mě to za 10 minut jenom za "děkuji", že prý takové věci za fakturaci nestojí. Nebo u Thalie, nějaký vandal mi trošku promáčkl při parkování dveře. Prkotina opravitelná metodou vytažení plechu jako po kroupách. Zajel jsem tam a oni řekli, že tam kroupaře právě mají (berou smluvního) a že se ho zeptají. Pak to udělali na počkání. Řekli si za to o krabičku Marlborek. Prý kvůli tomuhle nebudou psát zakázku, abych nepřišel o případnou záruku na dveře, kdyby s nimi něco bylo, takhle že prý o tom oficiálně jako o poškození nikdo neví....
od 29.3.2018 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi L2H1,barva červená Tiziano,obytný vůz s ložnicí 1,87x3,12 m.
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2014, barva bílá káva