...podle me zkusenosti (uz jsem to tady nekde psal...) neni i20 co se tyce pronikani vnejsiho hluku do kabiny zadny zazrak, ale ani propadak - napr. proti Oct. 1 (ktera se mimochodem skoro celou dobu vyroby porad vyvijela a upravovaly se na ni zjistene nedostatky) je v i20 krome dalnice "ticho, jako v hrobe", oproti nové Fieste je na tom i20 asi tak stejne, oproti Focusu asi trochu lepe, ale perlicka - je v ni (i20) tiseji, nez v Touranu!!!, ktery stoji asi kolik?!!... . Toto neni dogma, jen ma osobni zkusenost.
Jinak je nepopiratelne, ze obrovsky vliv maji "gumy" - mam z Hyu zimni Nokiany (presny typ ted nevim) a to je fakt masakr, zato letni Hankooky (kupodivu typ taky nevim) jsou vcelku v pohode (oboje mam origo od Autolaros Speed Ostrava pri koupi auta). Podle mne jsou vynikajici zimni Michelin Alpina A2 (nebo 3). Byly celkem dost tiche, celkem dobre drzely stopu a byly krasne predvidatelne.
Osobne mi nevrze nic (zkouseno po odstraneni hromady veci, ktere vozim po prihradkach) a to ani pri najezdech na hrbol (napr. vjezdy do garazi, apod.) ani treba pri jizdach po polnackach. Ten lak ale opravdu stoji za prd.
Celkove jsem pomerne spokojen - opravdu (tzn. hodne) mi vadi jen 1 vec - a to je citlivost motoru na styl jizdy - na moje gusto hrozne rychle zlenivi (na druhou stranu, kdyz se trochu protahne, tak zas rychle obzivne

).