VRAJ MECHANICKÉ POšKODENIE Z VNÚTORNEJ STRANY KUFRA Takto pehaté je celé auto !

Moderátoři: Martun, Moderátoři
Problemy jsou ted ve vsech automobilkach a prave u tak velke je vetsi jistota nez u malych tohle bych vubec neresil navic Chevrolet ma obrovske narusty v prodeji myslim ne ted v krizi a vseobecne a mam na mysli korejskou produkci...Espero píše:Chevrolet Aveo je vyráběné v Koreji v bývalém Dewoo. Problém je v tom, že fabrika patří Američanům (General Motors) a ti jsou v těžkých problémech. Jestliže nedostanou injekci od vlády, budou muset asi restrukturalizovat, prodávat aktiva na kompenzaci ztrát a zeštíhlovat. Pak se naskýtá otázka, nakolik by takovýhle nákup nebyl riskantní z hlediska možných problémů při zajišťování servisu a náhradních dílů. Tenhle problém Daewoo postihl už na přelomu tisíciletí a tady se to projevilo tak, že se u nás na dobré 2 roky rozpadla prodejní a servisní síť. Já o problémech věděl z práce, měli jsme financovat nějakých 10 miliard pro české Daewoo Avia a když jsem analyzoval situaci korejské matky, rozhodl jsem se tam finančně neangažovat, neboť bylo jasné, že je to na bankrot, což se stalo o 2 roky později, tihle bumbrdlíčci než krachnou tak se potácejí dost dlouho. (Měl jsem v té době taky Daewoo, celkem nové kolem 40 tisíc najeto, ale zbavil jsem se ho kvůli tomu pro jistotu a udělal jsem dobře.)
Andy4 píše:...neviem na aký dlhý čas si autor threadu plánuje auto nechať, ale chcel by som ho upozorniť na fakt úplne minimálnu ochranu ACCENTA proto korózii. !! Auto bude mať 3 roky a aj po lakovaní vrámci záruky veselo hnije ďalej, na nových a nových miestach. Mrzí ma to, lebo predajca aj napriek robí zo mňa vola a preto už to rieši právnik. Už naozaj nikdy v živote neurobím chybu a nekúpim nové auto ako novinku a pre ten prístup predajcu a hlavne dovozcu už nikdy HYUNDAI!!!!!! Je mi to ľúto, lebo s new accentom som tu bol medzi prvými, plný eufórie a skončí to asi na súde.
![]()
![]()
VRAJ MECHANICKÉ POšKODENIE Z VNÚTORNEJ STRANY KUFRA Takto pehaté je celé auto !
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |