Moderátoři: frawd, Moderátoři
No ja po 12400km (mesto,dialnice,mimo mesta) mozem povedat,ze som nikde ešte nevyskocil z drahy, ked tak auto trochu nadskoci pri spomalovačoch v meste, ja ked vidim jamu,hlavne v zakrute,nepridavam,naopak sa snazim vyhnut alebo mierne spomalim...ale uz som nejaku jamu trafil v 80ke a v zakrute...stopa ostala,aj ked to bola rana (10cm jama/kanal,skoro ma jeb..)famfulin76 píše:ahoj. teda, nejsu žádnej panikář, ale mám jít v pondělí objednat ix20-ku manželce a celkem jste mě vyděsili... nevím, jestli se mi chce předělávat uchycení zadních tlumičů a čelit pak případnému nařčení ze zásahu do konstrukce vozidla (např. když se stane nehoda a někdo si toho všimne), i když ta to samozřejmě těžko způsobí, anebo nechat jezdit ženu s dětma v pontecionálně nebezpečným autě... ještě je jedna možnost a to auto nekoupit
ale moc se mi líbí...
Budem to sledovat ,zavolam si aj niekoho dozadu,najslepsie nejakeho automechanika a dam vediet...zatial diky za fotky a info!frantaservis píše:Moc rád bych věděl,jak se chovají přední tlumiče u Tvého auta, u benzínových aut nejsou většinou tak stlačené a klepou směrem dolů,například při přejetí zpomalovacího pásu,nebo,když kolo padne do díry. Dolů totiž vůbec netlumí a na vyvěšení mají jen malou rezervu,takže klepnou směrem dolů. U mého diesela je to o něco lepší,ale klepnou si taky. Když kolo na zvedáku přizvednu pumpíkem a pustím,bouchne to úplne natvrdo. Dolů prostě netlumí,zkoušel jsem víc vozů a Vengu také. Právě tento "škub" je pro karoserii velmi škodlivý. Ale možná máš opravdu štěstí a tlumiče máš ty lepší. Franta. když najdeš čas,napiš mi jak se to zdá Tobě,Díky Franta.
tak jako?Hardcam píše:ja uz sice vim, jak to je, ale neprebihejme
Dobrý večer,auto je to krásné a Vaše paní Vás bude jen chválit. Už jsem měl spoustu aut různých značek a,když pominu ty větší a bezesporu pohodlnější,je Hyundai IX20 v tomto segmentu vozů skvělé auto. Osobně soudím,že co do přívětivosti,komfortu a pohodlí lepší než Toyota Corolla,kterou jsem měl uplynulé čtyři roky. Třeba budete mít štěstí jako někteří zde a žádný problém nebude a,kdyby tak je důležité že je možno jej odstranit,protože ostatní Vám bude dělat jen radost. Určitě manželce IX20 kupte,pokud o ní uvažujete. O rozsahu homologací jsem zde již psal,tady problém není,je to stejné jako,když vyměníte tlumiče za jiné,nebo namotujete jiné disky,než originál,tady problém není. Frantafamfulin76 píše:ahoj. teda, nejsu žádnej panikář, ale mám jít v pondělí objednat ix20-ku manželce a celkem jste mě vyděsili... nevím, jestli se mi chce předělávat uchycení zadních tlumičů a čelit pak případnému nařčení ze zásahu do konstrukce vozidla (např. když se stane nehoda a někdo si toho všimne), i když ta to samozřejmě těžko způsobí, anebo nechat jezdit ženu s dětma v pontecionálně nebezpečným autě... ještě je jedna možnost a to auto nekoupit
ale moc se mi líbí...
No Tobě se to směje,když máš Matrixe,kde je všechno jak má být. Dovolil jsem si přeposlat Ti co napsal Koudý. Je to zde asi o deser příspěvků zpátky. ..........Píše : Osobně se celkem divím, že si toho odskakování muže někdo nevšimnout... Např v Praze jsou v centru skoro vsude kočičí hlavy, stačí trochu říznout zatáčku...enjoy píše:Pro pořádek... Sice mě tu budou kamenovat,ale to nebezpečný odskakování,ruku na srdce,se neděje při normální jízdě ala manželka s dětma... takže jí to úplně v klidu kup a když sám uznáš za vhodný to nějak řešit,tak těch 5 tisíc za to stojí,auto je to pěkný.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |