takhle se zajizdi vsecky predvadecky.. a jak pak litaj hehe

Moderátor: Moderátoři
Tak jako fór, docela dobrýblack_sheep píše:to se pletes.. nejlepsi je to hnedka zezacatku, poradne tocit pri studenym motoru a drzet to alespon par minut v omezovaci..pokud mozno treba i na jednicku a jeste u toho parkrat zaradit rychle bez spojky.. prip. hodit cihlu na plyn a cekat dokud se z nej nebude kourit.. pak to je akorat zabehany a pokud motor prezije tohle, pak uz vsecko..
takovy zajeti brzd rozjedtim na maximalku a parkrat to zaflekovat az do nuly taky muzu doporucit.. voni ty kotouce pak zacnou prijeme vibrovat a nebo se na nem vytvori takovy pekny drazky..
a kdyz jsme u ty maximalky.. tak jinak nez do maximalkou nejezdit!
takhle se zajizdi vsecky predvadecky.. a jak pak litaj hehe
Tak vidíšhynek12 píše:Tak, již mám Matrixe 1,6 skoro celý měsíc a spotřeba po prvním tankování, byla něco málo pod 8 l, po druhém 7,5 l a poslední tankování jsem naměřil 6.8 l, bylo to sice převážně na dálnici, kde jsem jel asi tak kolem 110 km/hod., ale zdá se mi to dobré, zatím celkem najeto 1700 km, tak uvidíme co to ještě udělá.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |