![Obrázek](http://lh4.ggpht.com/_vFGJDY5iCjw/TL7phZ4sZEI/AAAAAAAAAZc/YurBMkwFSME/s640/Fotografie061.jpg)
RR
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Hardcam píše:RR: to na fotce je matice pro elektrony. matice pro plechovy disk je plocha.
Myslíš z mého obrázku? Tu jsem vyšrouboval a vyfotil aby mi někde držela na foceníoKo píše:Asi jsou i různé plechové disky, protože já mám na plecháče taky takovou (tu vpravo, nenašroubovanou).
Tak se nepřiHardcam píše:RR: ja se neminim prit, ale mam doma nekolikmatic na plech a i na elektrony. Na elektrony jsou stejne jako mas na fotce, na plechace jsou s tim plastovym krouzkem a jsou ploche.
Loni jsem jednu kupoval a pokud mně paměť neklame cena byla kolem 80 korun za jednu.varhan píše:No tak teď nevím jak na tom jsem,jestli budu potřebovat nové matice na plechy nebo ne.Jo a jestli jo nevíte náhodou někdo kolik stojí???Díky moc
Utahovací moment matic kol je 88 - 107 Nmboal píše:Utahuji momentakem na 120Nm slo to a zda se drzi.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |