A k TV Sony proč ne. Otázka jestli za ten příplatek proti konkurenci opravdu o tolik lepší

.
Jinak taky vybírám TV a Sony se li líbí, ale cena hm hm hm ....... ale jak píši zatím vybírám.[/quote]
je sice mimo téma. ale Sony kdl-50W 705, je to obyc. TV, nechtěl jsem 3d, 4k ani prohnutou, víc než 50" jsem mít taky nemohl. Tahle mě překvapila zvukem! tím že má kovový rám kolem dokola, kovový stojan za ten se bud televize pověsí nebo postaví, černá o hodně černější než na plazmě. má nejnižší input lag, vhodný pro PS (lepší než 805 a výrazně lepší než vyšší modely Samsungu) co se týče frekvence tak jsem 2 týdny chodil a pozoroval různé TV a je celkem jedno jestli má 100, 200, 40, 700 nebo 1200Hz, rozdíly jsem neviděl, navíc paradoxně se mi zdál nejhorší obraz u Panasonicu, který se chlubí 1200Hz. Jo a limit byl 20.000,- Kč. Minulý týden koupena za 17.990,- Alza, dnes jsem koukl na Alzu a je o 1000,- dražší
Tahle Sony ma 400Hz ale ty jsou přepočítané, základ má 100Hz, ale co se týče pohybu tak ten jsem doma srovnával s LG plazmou 600hz a i děti se shodly, že je hraní her a pohyb asi lepší, no určitě není horší.