Anténa u modelu 2002 a novější
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Anténa u modelu 2002 a novější
Pánové, jak bych mohl vyřešit nehezkou dlouhou anténu na coupé 2002? Máte někdo zkušenosti např s elektrickou výsuvnou? Nebo jste ji nějak zkracovli? Díky, V.
- Reklama
no, elektricky výsuvnou maj jen Coupé 1.generace + facelift. Nevim, proč u verze GK el. výsuvnou nahradili tímhle prutem...Možná by ta el.výsuvná šla dodělat, třeba použít z verze 1, ale byl by to už zásah do karoserie, navíc bys musel natáhnout kabel s konektroem od radia, ale to by bylo to nejmenší...
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
antenni prut si muzes koupit ruznej tuningovej kdyz tam pujde nasroubovat me ten co tam je zase tak nevadi , jen se hold elektricky nevysouva ale bez toho si myslim ze se obejit da to me tam vic nesedely zadni lampy, jen gumovy koberecky a takovy veci nez zrovna antena a koukam ze mas stejnou i barvu ale v ruznych shopech sem druhu anten videl mraky tak koupit jinej design a je to , jen aby kdyz bude moc pekna ji nekdo nekradl .
Ja sem jen koupil hezky cepicky na ventilky a uz mi je 2x nekdo corkl tak u nas kde zijou lidi co vsechno kradou se tyhle veci kupuji tezko no co de oddelat je potencialne lehce "ztratitelne"
Ja sem jen koupil hezky cepicky na ventilky a uz mi je 2x nekdo corkl tak u nas kde zijou lidi co vsechno kradou se tyhle veci kupuji tezko no co de oddelat je potencialne lehce "ztratitelne"
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
Anténa
Jasně, anténa není tak důležitá a kromě toho mám auto chvilku. Jen je to zatím jediná věc, která by mi vadila a třeba než jde člověk do myčky, tak se na to musí myslet. Ty cikorky dneska ukradnou co se dá:-)DEDe píše:antenni prut si muzes koupit ruznej tuningovej kdyz tam pujde nasroubovat me ten co tam je zase tak nevadi , jen se hold elektricky nevysouva ale bez toho si myslim ze se obejit da to me tam vic nesedely zadni lampy, jen gumovy koberecky a takovy veci nez zrovna antena a koukam ze mas stejnou i barvu ale v ruznych shopech sem druhu anten videl mraky tak koupit jinej design a je to , jen aby kdyz bude moc pekna ji nekdo nekradl .
PS: ta naše barva je ale pěkná:-))
No ja jsem to resil primo v Hackach. Problem je ten ze se musi vyhazet skoro celej tapec uvnitr, na protazeni kabelu, vrtat do strechy, a ten zadni blatnik kde by pak zustala dira, tak by se mel spravne navarit, zakitovat a strikat. Takze ono ta antena jako takova vychazi nekde 600-800Kc kombinovana s GPS. Ale ten zbytek vyjde na batoch. Ja to svoje coupe budu nechavat strikat stejne cele takze me uz to nejak nevytrhne. Ale delat to jen tak kdyz je lak ok je celkem maso:(
Mitsubishi Evolution X 2009/02
Hyundai Sonata 2.0CRDi 16V 2006/10
Hyundai Sonata 2.0CRDi 16V 2006/10
no tak to je fakt blbost potom davat takuto antenu vrtat do strechy potom gitovat a este ktomu navarat to ked este nehodou poseru tak skoroduje cela kapota podla mna kupit klasicku malu antenku a hotovo a podla mojho dojmu by sa tam ta zralocia plutva ani nehodila videl som to na par autach a moc sa mi to nelubiloa ale to je zas vec vkusu
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw
tu je jedna stranka kde predavaju antenky a kopec inych veci
http://www.arkspeedracing.com/SearchResults.asp
http://www.arkspeedracing.com/SearchResults.asp
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW