dnes mi zacala blikat kontrolka check a teraz stale svieti,
vsimol som si jednu vec,
uz asi tretikrat v priebehu tyzdna sa mi stalo ze pri pomalom rozbiehani, asi na dvojke /AT/ ked je auto v tahu ale velmi jemnom som zacitil take kratke dvojite cuknute, sklbnutie akoby prevodovka nevedela co zaradit a potom zrazu otackomer spadol o cca 500ot/min a hned v tej sekunde sa vratil spät a auto fungovalo dalej, funguje aj teraz. Ma niekto podobnu skusenost?
Bol som teraz na garancke na 60000km a mozno mi tam nieco pokaslali no neviem co si mam o tom mysliet. poradte
bliká kontrolka motoru check
Moderátoři: miooo, Moderátoři
- Reklama
Re: bliká kontrolka motoru check
Tak to je ta závada, kterou bych řešil přes servis. Mé drnčení zadních sedadel je proti tomu prdtomki píše:dnes mi zacala blikat kontrolka check a teraz stale svieti,
vsimol som si jednu vec,
uz asi tretikrat v priebehu tyzdna sa mi stalo ze pri pomalom rozbiehani, asi na dvojke /AT/ ked je auto v tahu ale velmi jemnom som zacitil take kratke dvojite cuknute, sklbnutie akoby prevodovka nevedela co zaradit a potom zrazu otackomer spadol o cca 500ot/min a hned v tej sekunde sa vratil spät a auto fungovalo dalej, funguje aj teraz. Ma niekto podobnu skusenost?
Bol som teraz na garancke na 60000km a mozno mi tam nieco pokaslali no neviem co si mam o tom mysliet. poradte
- autotiptop
- *
- Kontaktovat uživatele:
Re: bliká kontrolka motoru check
Přesně stejná závada, kterou jsem měl já. Po 62 dnech stání v servisu a pátrání se vyměnila řídící jednotka a je po problému /viz moje příspěvky/. Mimo to mi našli ještě kovové piliny v palivové soustavě, takže jsem dostal i celou novou soustavu.
ix35 1,7 CRDi - bílá
Coupe GK 2,0i Aut. - černá
i30 CW 1,6 LPG - bílá
Sonata NF 2,4i - stříbrná
iX55 3,0 V6 CRDI - šedomodrá
Santa Fe 2,2 CRDI - zelená
Coupe 2,0i RD - žlutá
Coupe GK 2,0i Aut. - černá
i30 CW 1,6 LPG - bílá
Sonata NF 2,4i - stříbrná
iX55 3,0 V6 CRDI - šedomodrá
Santa Fe 2,2 CRDI - zelená