Tlučení do brzd
Moderátor: Moderátoři
Tlučení do brzd
Ahoj
Chtěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenost s tím,že zabrzdíte na kluzském povrchu a tím jak se kola přestanou otáčet,tak to strašně mlátí do pedálu a vydává zvuky jako když mlátíte kladivem do kovu.Na suchu ,když se kola nedostanou do bloku to nedělá.i když tvrdě brzdíte.Jen na měkku kdy se kola sklouznou.
Díky za odpověd.
Jarda
Chtěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenost s tím,že zabrzdíte na kluzském povrchu a tím jak se kola přestanou otáčet,tak to strašně mlátí do pedálu a vydává zvuky jako když mlátíte kladivem do kovu.Na suchu ,když se kola nedostanou do bloku to nedělá.i když tvrdě brzdíte.Jen na měkku kdy se kola sklouznou.
Díky za odpověd.
Jarda
- Reklama
Re: Tlučení do brzd
Chlape, tys predtim nemel auto s ABS? tak ted uz vis, co to je.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Jako ,že je v pytli nebo je to normál.Normální asi ne,protože to je hrozný.
Máš pravdu neměl . Neříkejte mi,že jde při tom pedál natvrdo a auto pořád jede za hrozných kovových zvuků .Hardcam píše:Chlape, tys predtim nemel auto s ABS? tak ted uz vis, co to je.
Mne to spis pripomina zvuk pruziny:)
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
při aktivaci ABS má pedál brzdy snahu ti odtlačit nohu. V tu chvíli musíš zatlačit ještě víc a vůbec se toho nebát. To ti pak to ABS bude k ničemu..
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
Takže ty hrozný zvuky škrouchání a tlučení do nohy jsou teda normální? Zdá se mi ,že to auto při tom skoro nebrzdí . Ani nechci koukat na lidi jestli to taky okolo slyší
Je to normalni a s*r na lidi...
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Klid, je to opravdu, opravdu, ale opravdu naprosto normální, chce si to jen zvyknout Když jsem to před lety poprvé zažil, taky ve mě prvně hrklo = auto nebrzdí a něco se mi děsně polámalo Chce to brzit jinak než na autě bez ABS, kde jsi buď ABS nesměle nahrazoval přerušovaným bržděním, případně hledáním přítlaku, kdy se kola brzdí ale ještě neurvou. Tady prostě zašlápneš se slovy = děj se vůle ABSjajik1 píše:Takže ty hrozný zvuky škrouchání a tlučení do nohy jsou teda normální?
Hyundai i30-2012 Style 99kW 04/2012...soucasnost
Hyundai Accent LC OnAir 63kW 02/2006...04/2012 Prodano
Suzuki Swift GLX 63kW 08/2002...07/2006 Prodano
Hyundai Accent LC OnAir 63kW 02/2006...04/2012 Prodano
Suzuki Swift GLX 63kW 08/2002...07/2006 Prodano
Chalpi díky moc.Už jsem myslel,že budu cpát peníze do nějakého krámu co má brzdit a nebrzdí.Díky