sklo zpětného zrcátka

Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři

Odpovědět
Horsis
*

sklo zpětného zrcátka

Příspěvek od Horsis »

Prosím může mi někdo poradit zda se dá někde sehnat samotně sklo do pravého zpětného zrcátka na Coupéčko r.v. 1997. Díval jsem se do katalogu Autokelly a třeba na lantru skla samostatně jsou k mání ale na coupéčko je pouze celé zrcátko. nebo nevíte jestli na coupéčko nepasuje to sklo z jiného modelu hyundai? Už jsem psal i 2ma různým firmám a vždy mi přišla jen odpověď že je k objednání pouze celé zrcátko za cca 3500,- a nechci vyhazovat peníze oknem když potřebuju jen to sklo :( Díky za jakoukoliv pomoc
Hyundai Coupé 2,0 16V r.v.1997, xenony 8000K
Reklama

black_sheep
Moderátor

Re: sklo zpětného zrcátka

Příspěvek od black_sheep »

mno, jedine zkusit nekoho kdo rozebira coupe na dily, nebo vrakoviste. otazka, jeslti ti to nekdo bez toho plastu proda. osobne si myslim ze nejspis ne a nebo za draho :lol:

lantra a coupe maj zrcatka velmi podobny, ale tvar je mirne odlisny. zkoumal jsem to zrovna predevcirem - mame doma oboje 8) u nas bych veril ze by to nekdo dokazat vyriznout - je to hafo sklaru. pokud bys tedy sehnal vetsi zrcatko tak by se to takhle dalo resit. ovsem nemel bys pak to plastovy lemovani okolo skla a navic je potreba si davat bacha i na to, at to je takovy hezky panoramaticky ten vyhled - at to neni jak ve facku :lol:
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Odpovědět

Zpět na „COUPE“